DİLOVALI AK PARTİLİLERDEN ''AK DAVA ADAMI CEVİZOĞLU''NA YOĞUN İLGİ

Siyaset 06.10.2024 - 17:51, Güncelleme: 06.10.2024 - 17:51
 

DİLOVALI AK PARTİLİLERDEN ''AK DAVA ADAMI CEVİZOĞLU''NA YOĞUN İLGİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İstanbul Milletvekili ve gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu bugün Kocaeli Kitap Fuarına katılım sağlayarak söyleşide bulundu ve kitap imzaladı.. Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticim kurulu üyesi İbrahim Arslan ve Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir ile birlikte  gittikleri Kocaeli Kitap Fuarında,  yazmış olduğu kitapları ve makaleleri ile Ak Parti Davasına büyük hizmetler vermiş olan Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulki Cevizoğlu'nun konuşmasını dinlediler, kitaplarından satın alarak imzalattırdılar ve özel sohbette bulundular.. 
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İstanbul Milletvekili ve gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu bugün Kocaeli Kitap Fuarına katılım sağlayarak söyleşide bulundu ve kitap imzaladı..

Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticim kurulu üyesi İbrahim Arslan ve Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir ile birlikte  gittikleri Kocaeli Kitap Fuarında,  yazmış olduğu kitapları ve makaleleri ile Ak Parti Davasına büyük hizmetler vermiş olan Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulki Cevizoğlu'nun konuşmasını dinlediler, kitaplarından satın alarak imzalattırdılar ve özel sohbette bulundular.. Bir 7 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.