CEMİL YAMAN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇİRMİŞ

Siyaset 17.04.2024 - 12:04, Güncelleme: 17.04.2024 - 12:04
 

CEMİL YAMAN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇİRMİŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte gittiği Ankara'da TBMM'den yaptığı paylaşımda "İl Başkanımızla birlikte Ankara’dayız. Milletvekillerimizi ziyaret ettik, ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleşecek grup toplantımıza katılacağız" ifadelerine yer verdi.. Başkan Büyükakın'ın paylaştığı fotoğraf karesinde, Ak Parti Kocaeli'nin altı milletvekilinden beşinin yer almasına karşın Cemil Yaman'ın olmaması, siyaset kulislerinde "Cemil Yaman nerede" diye merak uyandırdı. Zira aynı saatlerde Cemil Yaman'ın sosyal meday sayfalarında da nerede olduğunu dair bir paylaşımı yoktu ve sayfasındaki en son paylaşımı da, 23 saat öncesine aitti..   CEMİL YAMAN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇİRMİŞ Bugün "Kocaeli Ankara'da Cemil Yaman nerede" manşeti ile yaptığımız yukardaki haberimizden sonra bizi arayan Cemil Yaman "Bayram günü Gebze'de ki evimizde, zeminin ıslaklığını farketmeyince kayarak yere düştüm. Kolumdaki acıyı anında hissettim ve oğlumla birlikte hemen hastaneye gittim. Çekilen film sonrasında kolumda kırık oluştuğu görülünce hemen alçıya alındı. Doktor bir müddet kolumu hiç kıpırdatmadan istirahat etmem gerektiğini söyledi. Ben de doktor tavsiyesi üzerine istirahat ediyorum. Yoksa Mecliste olmamam ve Partimizin gurup toplantısına katılmamam mümkün mü" dedi.. Bizde kendisine geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi ilettik..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte gittiği Ankara'da TBMM'den yaptığı paylaşımda "İl Başkanımızla birlikte Ankara’dayız. Milletvekillerimizi ziyaret ettik, ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleşecek grup toplantımıza katılacağız" ifadelerine yer verdi..

Başkan Büyükakın'ın paylaştığı fotoğraf karesinde, Ak Parti Kocaeli'nin altı milletvekilinden beşinin yer almasına karşın Cemil Yaman'ın olmaması, siyaset kulislerinde "Cemil Yaman nerede" diye merak uyandırdı. Zira aynı saatlerde Cemil Yaman'ın sosyal meday sayfalarında da nerede olduğunu dair bir paylaşımı yoktu ve sayfasındaki en son paylaşımı da, 23 saat öncesine aitti..  

CEMİL YAMAN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇİRMİŞ
Bugün "Kocaeli Ankara'da Cemil Yaman nerede" manşeti ile yaptığımız yukardaki haberimizden sonra bizi arayan Cemil Yaman "Bayram günü Gebze'de ki evimizde, zeminin ıslaklığını farketmeyince kayarak yere düştüm. Kolumdaki acıyı anında hissettim ve oğlumla birlikte hemen hastaneye gittim. Çekilen film sonrasında kolumda kırık oluştuğu görülünce hemen alçıya alındı. Doktor bir müddet kolumu hiç kıpırdatmadan istirahat etmem gerektiğini söyledi. Ben de doktor tavsiyesi üzerine istirahat ediyorum. Yoksa Mecliste olmamam ve Partimizin gurup toplantısına katılmamam mümkün mü" dedi..

Bizde kendisine geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi ilettik..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.