İYİ PARTİ DARICA'DA ŞOK İSTİFA

Siyaset 30.04.2024 - 09:29, Güncelleme: 30.04.2024 - 09:29
 

İYİ PARTİ DARICA'DA ŞOK İSTİFA

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Genel Başkanlığına Müsavat Dervişoğlu'nun seçilmesinden sonra partide yaşanan istifalara, Darıca'dan da  bir isim katıldı.. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Darıca Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak seçimlere katılan Abdülhamit Subaşı partiden istifasını sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile duyurdu; "Kamuoyuna, Milliyetçilerin birleşerek iktidara yürüyeceği ümidiyle İYİ Parti üyelik başlangıcımdan bugüne kadar verilen her görevi yerine getirme gayretinde bulunduğum partimden, ilk günki heyecanımı ve inancımı yitirdiğimden dolayı istifa ediyorum. Seçilmiş yeni genel başkanı kutlar, başarılar dilerim. Bu zamana kadar çalışmalarımızda emeği geçen, desteklerini eksik etmeyen il-ilçe yönetimlerindeki çalışma arkadaşlarıma ve başkanlarıma, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine ve kıymetli Darıcalı hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim."
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Genel Başkanlığına Müsavat Dervişoğlu'nun seçilmesinden sonra partide yaşanan istifalara, Darıca'dan da  bir isim katıldı..

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Darıca Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak seçimlere katılan Abdülhamit Subaşı partiden istifasını sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile duyurdu;

"Kamuoyuna,
Milliyetçilerin birleşerek iktidara yürüyeceği ümidiyle İYİ Parti üyelik başlangıcımdan bugüne kadar verilen her görevi yerine getirme gayretinde bulunduğum partimden, ilk günki heyecanımı ve inancımı yitirdiğimden dolayı istifa ediyorum. Seçilmiş yeni genel başkanı kutlar, başarılar dilerim.

Bu zamana kadar çalışmalarımızda emeği geçen, desteklerini eksik etmeyen il-ilçe yönetimlerindeki çalışma arkadaşlarıma ve başkanlarıma, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine ve kıymetli Darıcalı hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.