KOCAELİ BU İKİ AVUKATI DAHA ÇOK KONUŞACAK!

Siyaset 26.04.2024 - 15:24, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:52
 

KOCAELİ BU İKİ AVUKATI DAHA ÇOK KONUŞACAK!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Barosundan yetişerek CHP saflarında siyasete atılan iki başarlı avukattan Av. Fatma Kaplan Hürriyet ikinci kez İzmit Belediye Başkanı ve  Kocaeli Barosu Başkanlığını da yapmış olan Av. Sertif Gökçe'de Derince Belediye başkanı seçilerek siyaset ve hizmetlerine devam ediyorlar.. Kocaeli Barosunun bu iki başarılı avukatları  Av. Fatma Kaplan Hürriyet  ve Av. Sertif Gökçe'nin yolları, yıllar sonra bu kez Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclsinde kesişti. Hürriyet ve Gökçe, Büyükşehir Belediye Meclisinin CHP koltuklarına yanyana oturarak, Kocaeli'nin yerel sorunlarını birlikte okuyup inceleyerek, birlikte ellerini kaldırarak oyladılar.. CHP içerisinde ve Kocaeli siyaset kulislerinde Av. Fatma Kaplan Hürriyet  ve Av. Sertif Gökçe için yapılan yorumların birleştiği nokta ise "Kocaeli bu iki avukatı daha çok konuşacak çünkü bu iki başarılı isim uyguladıkları siyasetleri ve hayata geçirecekleri hizmetleriyle kendilerinden daha çok konuşturacaklar" ortak öngörü.. Öte yandan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet için daha bugünden 2029 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı yakıştırması yapılırken, Derince belediye başkanı Av. Sertif Gökçe'nin de 2029'da daha büyük bir nüfusu ve bütçeye sahip olan bir ilçeden belediye başkan adayı gösterilebileceği yorumları yapılıyor..    
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli Barosundan yetişerek CHP saflarında siyasete atılan iki başarlı avukattan Av. Fatma Kaplan Hürriyet ikinci kez İzmit Belediye Başkanı ve  Kocaeli Barosu Başkanlığını da yapmış olan Av. Sertif Gökçe'de Derince Belediye başkanı seçilerek siyaset ve hizmetlerine devam ediyorlar..

Kocaeli Barosunun bu iki başarılı avukatları  Av. Fatma Kaplan Hürriyet  ve Av. Sertif Gökçe'nin yolları, yıllar sonra bu kez Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclsinde kesişti. Hürriyet ve Gökçe, Büyükşehir Belediye Meclisinin CHP koltuklarına yanyana oturarak, Kocaeli'nin yerel sorunlarını birlikte okuyup inceleyerek, birlikte ellerini kaldırarak oyladılar..

CHP içerisinde ve Kocaeli siyaset kulislerinde Av. Fatma Kaplan Hürriyet  ve Av. Sertif Gökçe için yapılan yorumların birleştiği nokta ise "Kocaeli bu iki avukatı daha çok konuşacak çünkü bu iki başarılı isim uyguladıkları siyasetleri ve hayata geçirecekleri hizmetleriyle kendilerinden daha çok konuşturacaklar" ortak öngörü..

Öte yandan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet için daha bugünden 2029 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı yakıştırması yapılırken, Derince belediye başkanı Av. Sertif Gökçe'nin de 2029'da daha büyük bir nüfusu ve bütçeye sahip olan bir ilçeden belediye başkan adayı gösterilebileceği yorumları yapılıyor..  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.