AK PARTİ KOCAELİ YASEMİN ÖZDEMİR İLE YOLA DEVAM MI?

Siyaset 03.10.2024 - 07:16, Güncelleme: 03.10.2024 - 07:16
 

AK PARTİ KOCAELİ YASEMİN ÖZDEMİR İLE YOLA DEVAM MI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli ileç kongrelerinden sonra gerçekleşecek olan Ak Parti Kocaeli il kongresinde mevcut il başkanı Şahin Talus'un tekrar il başkan adayı gösterilmesine kesin gözle bakılırken, mevcut Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in de görevine aynen devam edeceği konuşuluyor.. Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulisilerinde yüksek sesle konuşulanlara göre 2023 genel seçimlerinde Yasemin Özdemir'in Kocaeli milletvekili adaylığına destek vererek 7.inci sıra adayı olmasında katkısı çok olan Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir'in, Yasemin Özdemir'e desteğei halen devam ediyormuş. Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus'da, Yasemin Özdemir'in çalışmalarından memnunmuş ve dolayısı ile Yasemin Özdemir yeni dönemde de Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine aynen devam edecekmiş..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli ileç kongrelerinden sonra gerçekleşecek olan Ak Parti Kocaeli il kongresinde mevcut il başkanı Şahin Talus'un tekrar il başkan adayı gösterilmesine kesin gözle bakılırken, mevcut Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in de görevine aynen devam edeceği konuşuluyor..

Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulisilerinde yüksek sesle konuşulanlara göre 2023 genel seçimlerinde Yasemin Özdemir'in Kocaeli milletvekili adaylığına destek vererek 7.inci sıra adayı olmasında katkısı çok olan Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir'in, Yasemin Özdemir'e desteğei halen devam ediyormuş. Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus'da, Yasemin Özdemir'in çalışmalarından memnunmuş ve dolayısı ile Yasemin Özdemir yeni dönemde de Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine aynen devam edecekmiş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.