KOCAELİ'DE YÜZLERCE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 05.10.2022 - 09:41, Güncelleme: 05.10.2022 - 09:45
 

KOCAELİ'DE YÜZLERCE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce kaçakçılığın men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 04.10.2022 günü İzmit Tem Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta yapılan arama işleminde gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 800 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ele geçirilen suç unsurları ile ilgili yakalanan 1 şahıs hakkında 5607 S.K.M. suçu kapsamında adli işlemler yapıldığını açıkladı. Bilgi notu: Haberde kullanılan görsel temsilidir
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce kaçakçılığın men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 04.10.2022 günü İzmit Tem Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta yapılan arama işleminde gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ele geçirilen suç unsurları ile ilgili yakalanan 1 şahıs hakkında 5607 S.K.M. suçu kapsamında adli işlemler yapıldığını açıkladı.

Bilgi notu: Haberde kullanılan görsel temsilidir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.