GEBZE BELEDİYELER BİRLİĞİ BÜYÜKGÖZ'SÜZ TOPLANDI

İlçeler 24.09.2024 - 12:52, Güncelleme: 24.09.2024 - 12:52
 

GEBZE BELEDİYELER BİRLİĞİ BÜYÜKGÖZ'SÜZ TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası belediylerinin üyelikleriyle kurulmuş olan Gebze Belediyeler Birliği'nin Eylül 2024 ayı Gebze Belediyeler Birliği Meclis toplantısı gerçekleştirildi.. Gebze Belediyeler Birliği Meclis toplantısına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı  Ramazan Ömeroğlu bizzat katılım sağlarken, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün katılmaması ve Gebze belediyeyi başkan yardımcıları Mahmut Yandık ile Ahmet Hüseyinçelebi'nin belediyeyi temsilen orad olmaları dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası belediylerinin üyelikleriyle kurulmuş olan Gebze Belediyeler Birliği'nin Eylül 2024 ayı Gebze Belediyeler Birliği Meclis toplantısı gerçekleştirildi..
Gebze Belediyeler Birliği Meclis toplantısına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı  Ramazan Ömeroğlu bizzat katılım sağlarken, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün katılmaması ve Gebze belediyeyi başkan yardımcıları Mahmut Yandık ile Ahmet Hüseyinçelebi'nin belediyeyi temsilen orad olmaları dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.