DARICA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YENİAY KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Siyaset 24.09.2024 - 15:54, Güncelleme: 24.09.2024 - 15:54
 

DARICA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YENİAY KALP KRİZİ GEÇİRDİ

KOCAELİ HABERİ
MHP Darıca Belediye meclis üyesi Hasan Yeniay kalp krizi geçirdi.  Darıca Kasabası Darıcayı Sevenler sosyal medya sayfasından Yasar Uysal bu üzücü haberi "Darıca Belediye meclis üyesi Hasan Yeniay geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Fatih Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah amin" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Darıca Belediye meclis üyesi Hasan Yeniay kalp krizi geçirdi. 

Darıca Kasabası Darıcayı Sevenler sosyal medya sayfasından Yasar Uysal bu üzücü haberi "Darıca Belediye meclis üyesi Hasan Yeniay geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu Fatih Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah amin" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.