Kazada ölü sayısı 3'e yükseldi! Cenazeler bugün kaldırılıyor

Güncel 10.11.2021 - 05:09, Güncelleme: 10.11.2021 - 05:09
 

Kazada ölü sayısı 3'e yükseldi! Cenazeler bugün kaldırılıyor

KOCAELİ HABERİ
Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde dün meydana gelen feci trafik kazasında, Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Mehmet Ö. idaresindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsü, önce bir kadına çarptı ve ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak dere yatağına uçtu.. Korkunç kazada, servis aracının çarptığı yaya ile araçta bulunan 2 öğrenci yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitiren Birsen Giriş ile öğrenci Mert Efe Akıllı'nın ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan ağır yaralı Esma Nur Avcı'da hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulanların kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Mert Efe Akıllı'nın cenazesi bugün Kadir bakkal Fatih camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli mezarlığına defnedilecek.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde dün meydana gelen feci trafik kazasında, Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Mehmet Ö. idaresindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsü, önce bir kadına çarptı ve ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak dere yatağına uçtu..

Korkunç kazada, servis aracının çarptığı yaya ile araçta bulunan 2 öğrenci yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitiren Birsen Giriş ile öğrenci Mert Efe Akıllı'nın ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan ağır yaralı Esma Nur Avcı'da hayatını kaybetti.

Kazadan yaralı olarak kurtulanların kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren Mert Efe Akıllı'nın cenazesi bugün Kadir bakkal Fatih camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli mezarlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.