GEBZELİ BAŞKAN KOCAELİLİ BAŞKAN VE MÜDÜRÜ TEZGAH BAŞINDA AĞIRLADI

İlçeler 17.07.2024 - 08:24, Güncelleme: 17.07.2024 - 08:24
 

GEBZELİ BAŞKAN KOCAELİLİ BAŞKAN VE MÜDÜRÜ TEZGAH BAŞINDA AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası başkanı Hicaz Atsız dün kendisini ziyaret gelen Kocaeli büyükşehir belediyesi haller şube müdürü Ayhan Acar ve Kocaeli Fırıncılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası başkanı Ali Sarı'yı pazarda  açmış olduğu tezgahın başında ağırladı.. Başkan Atsız konuklarına tezgahından meyve ikramında bulundu ve o anları sosyal medyadan "Bugün pazar tezgahımda ziyaretime gelen , Kocaeli büyükşehir belediyesi haller şube müdürü Sn Ayhan ACAR ve Kocaeli Fırıncılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası başkanı Sn Ali SARI abime çok teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası başkanı Hicaz Atsız dün kendisini ziyaret gelen Kocaeli büyükşehir belediyesi haller şube müdürü Ayhan Acar ve Kocaeli Fırıncılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası başkanı Ali Sarı'yı pazarda  açmış olduğu tezgahın başında ağırladı..

Başkan Atsız konuklarına tezgahından meyve ikramında bulundu ve o anları sosyal medyadan "Bugün pazar tezgahımda ziyaretime gelen , Kocaeli büyükşehir belediyesi haller şube müdürü Sn Ayhan ACAR ve Kocaeli Fırıncılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası başkanı Sn Ali SARI abime çok teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.