VEKİL KATIRCIOĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA GÖZ MÜ KIRPTI?

Siyaset 12.09.2024 - 12:55, Güncelleme: 12.09.2024 - 13:04
 

VEKİL KATIRCIOĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA GÖZ MÜ KIRPTI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Eylül 2024 tarihinde Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin açılışını yapmak için geldiğ Gölcük'te, Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun çay daveti üzerine hanesine konuk olmuştu.. Radiye Sezer Katırcıoğlu o anları sosyal medyadan "Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan Zatıalinizi hanemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Nazik ziyaretiniz için şükranlarımı arz ederim. Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." sözleri ile paylaşmıştı.. Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun "Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." mesajı içeren bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Radiye hanım üç dönem kuralı gereği, 2029 genel seçimlerinde bir daha milletveekili adayı gösterilemeyeceeğine göre acaba 'milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah.' derken belediye başkanlığına aday olabileceğinin sinyallerini mi verdi" şeklinde merak uyandırdı.. Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun belediye başkan adaylığı ile ilgili olarak syaset kulislerinde yapılan değerlendirmeler ise genelde "Sibel Gönül'ün Kocaeli milletvekilliğinden sonra 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye başkan adayı gösterdiğinde seçimin kaybedilmiş olmasından sonra 'üç dönem milletvekilliğinden sonra beledye başkan adaylığı her zaman tutmaz' şeklinde bir tecrübeyi kazanmış olan Reis benzer hatayı bir daha yapmaz, yaptırmaz" şeklinde.. Evet bakalım daha bugünden  "Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." mesajı veren Radiye Sezer Katırcıoğlu, 2028 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir veya kend ilçesinden Gölcük Belediye Başkan adayı olabilecek mi?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Eylül 2024 tarihinde Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin açılışını yapmak için geldiğ Gölcük'te, Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun çay daveti üzerine hanesine konuk olmuştu..

Radiye Sezer Katırcıoğlu o anları sosyal medyadan "Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan Zatıalinizi hanemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Nazik ziyaretiniz için şükranlarımı arz ederim. Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." sözleri ile paylaşmıştı..

Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun "Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." mesajı içeren bu paylaşımı siyaset kulislerinde "Radiye hanım üç dönem kuralı gereği, 2029 genel seçimlerinde bir daha milletveekili adayı gösterilemeyeceeğine göre acaba 'milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah.' derken belediye başkanlığına aday olabileceğinin sinyallerini mi verdi" şeklinde merak uyandırdı..

Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun belediye başkan adaylığı ile ilgili olarak syaset kulislerinde yapılan değerlendirmeler ise genelde "Sibel Gönül'ün Kocaeli milletvekilliğinden sonra 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye başkan adayı gösterdiğinde seçimin kaybedilmiş olmasından sonra 'üç dönem milletvekilliğinden sonra beledye başkan adaylığı her zaman tutmaz' şeklinde bir tecrübeyi kazanmış olan Reis benzer hatayı bir daha yapmaz, yaptırmaz" şeklinde..

Evet bakalım daha bugünden  "Milletimize hizmet yolunda birlikte düşünmeye, çalışmaya ve değer üretmeye devam inşallah." mesajı veren Radiye Sezer Katırcıoğlu, 2028 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir veya kend ilçesinden Gölcük Belediye Başkan adayı olabilecek mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.