ÇAYIROVA SİYASET KULİSLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKEN BULUŞMA

Siyaset 16.09.2024 - 18:44, Güncelleme: 16.09.2024 - 18:52
 

ÇAYIROVA SİYASET KULİSLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKEN BULUŞMA

KOCAELİ HABERİ
Çayırova eski belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez başkan seçilen Bünyamin Çiftçi'ye makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.. 16 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Çayırova ilçe kongresi öncesi yapılan bu ziyaret Çayırova siyaset kulsilerinde oldukça dikkat çekip yankı bulurken, Bünyamin Çiftçi ise çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem belediye başkanlarımızdan Ziyaettin Akbaş misafirimizdi. Görüş alışverişinde bulunduğumuz başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova eski belediye başkanlarından Ziyaettin Akbaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez başkan seçilen Bünyamin Çiftçi'ye makamında bir ziyaret gerçekleştirdi..

16 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Çayırova ilçe kongresi öncesi yapılan bu ziyaret Çayırova siyaset kulsilerinde oldukça dikkat çekip yankı bulurken, Bünyamin Çiftçi ise çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem belediye başkanlarımızdan Ziyaettin Akbaş misafirimizdi. Görüş alışverişinde bulunduğumuz başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.