ÖZEL KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Siyaset 13.09.2024 - 21:12, Güncelleme: 13.09.2024 - 21:12
 

ÖZEL KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün CHP'li İzmt Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in hizmete soktuğu Kent Lokantasının açılışı için geldiğ İzmit'te Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'a da bir ziyaret gerçekleştirdi.. Nail Çiler bu ziyareti sosyal medyadan "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, İl ve İlçe örgütümüz ile yakın zaman önce kardeşini kaybeden Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş’a taziye ziyaretinde bulunduk." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün CHP'li İzmt Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in hizmete soktuğu Kent Lokantasının açılışı için geldiğ İzmit'te Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'a da bir ziyaret gerçekleştirdi..

Nail Çiler bu ziyareti sosyal medyadan "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, İl ve İlçe örgütümüz ile yakın zaman önce kardeşini kaybeden Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş’a taziye ziyaretinde bulunduk." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.