AK PARTİ KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Siyaset 02.07.2024 - 19:16, Güncelleme: 02.07.2024 - 19:16
 

AK PARTİ KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığına Mecit Doğan atandı.. Yerel seçimler öncesi adaylık için AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa eden Sait Mete’nin yerine vekaleten Mecit Doğan görev yapıyordu. Mecit Doğan, AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanı olarak atandı. Atama ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şahin Talus, “Bir süredir görevini vekaketen yürüten Karamürsel İlçe Başkanımız Mecit Doğan, Genel Merkezimizce ilçe başkanı olarak atanmıştır. Bugün mazbatasını kendisine takdim ettim. Başarılar diliyorum” dedi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığına Mecit Doğan atandı..

Yerel seçimler öncesi adaylık için AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa eden Sait Mete’nin yerine vekaleten Mecit Doğan görev yapıyordu. Mecit Doğan, AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanı olarak atandı.

Atama ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Şahin Talus, “Bir süredir görevini vekaketen yürüten Karamürsel İlçe Başkanımız Mecit Doğan, Genel Merkezimizce ilçe başkanı olarak atanmıştır. Bugün mazbatasını kendisine takdim ettim. Başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.