CHP KOCAELİ KURMAYLARINDAN GEBZE'DE BASIN TOPLANTISI

Siyaset 27.06.2024 - 14:47, Güncelleme: 27.06.2024 - 15:29
 

CHP KOCAELİ KURMAYLARINDAN GEBZE'DE BASIN TOPLANTISI

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Geçinemiyoruz" temalı Gebze mitingini "Kocaeli'de, Gebze'de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, bütün emekçileriyle, esnaflarla, çiftçilerle birlikte büyük 'Geçinemiyoruz Mitingi' yapacağız. Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli'ndeki Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum." sözleri ile tüm Türkiye'ye  duyurmuştu.. CHP Koceli İl Başkanı Bülent Sarı bugün Gebze'de gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ile birlikte basının karşısına çıkarak, 30 Haziran 2024 Pazar saat 17:00'de Gebze Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleşecek olan "CHP Gebze Mitingi"i ile ilgili açıklamalarda bulundu.. Toplantıda konuşma yapan CHP Koceli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu yaptıkları konuşmada mevcut düzenden sıkıntısı olan ve geçim sıkıntısı çeken tüm Gebzelileri,  "Geçinemiyoruz" diyen herkesi, 30 Haziran'da Gebze Mevlana Kapalı Pazar Alanından Gebzelilere seslenecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i dinlemeye davet ettiler..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Geçinemiyoruz" temalı Gebze mitingini "Kocaeli'de, Gebze'de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, bütün emekçileriyle, esnaflarla, çiftçilerle birlikte büyük 'Geçinemiyoruz Mitingi' yapacağız. Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli'ndeki Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum." sözleri ile tüm Türkiye'ye  duyurmuştu..

CHP Koceli İl Başkanı Bülent Sarı bugün Gebze'de gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ile birlikte basının karşısına çıkarak, 30 Haziran 2024 Pazar saat 17:00'de Gebze Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleşecek olan "CHP Gebze Mitingi"i ile ilgili açıklamalarda bulundu..

Toplantıda konuşma yapan CHP Koceli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu yaptıkları konuşmada mevcut düzenden sıkıntısı olan ve geçim sıkıntısı çeken tüm Gebzelileri,  "Geçinemiyoruz" diyen herkesi, 30 Haziran'da Gebze Mevlana Kapalı Pazar Alanından Gebzelilere seslenecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i dinlemeye davet ettiler..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.