BÜYÜKGÖZ GEBZELİ GENÇLERE ANLATTI

Siyaset 30.03.2024 - 10:01, Güncelleme: 30.03.2024 - 10:09
 

BÜYÜKGÖZ GEBZELİ GENÇLERE ANLATTI

KOCAELİ HABERİ
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün gece Gebze Kent Meydanında gençlerle çay sohbetlerinde de bir araya gelerek hem yeni proje vaatlerini anlattı hem de yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek istedi.. Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt'un oragnizasyonu kapsamında, Gebzeli gençlerle buluşan Gebze Belediye Başkanı ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz o keyifli anlarını sosyal medyadan "Sevgili gençler, Her şeyden önce sizleri çok seviyoruz. Bütün bu emeklerin, çaba ve gayretlerin nedeni sizlere daha müreffeh, güçlü bir #Türkiye bırakabilmek... Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan #TürkiyeYüzyılı ülküsünü sizlere emanet etti. İnanıyoruz ki, bu emaneti en güçlü şekilde sahiplenecek, temsil edeceksiniz. Sizler bizim umudumuz, yarınlarımızsınız. Güçlü Türkiye için Durmak Yok Yola Devam!" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün gece Gebze Kent Meydanında gençlerle çay sohbetlerinde de bir araya gelerek hem yeni proje vaatlerini anlattı hem de yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek istedi..

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt'un oragnizasyonu kapsamında, Gebzeli gençlerle buluşan Gebze Belediye Başkanı ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz o keyifli anlarını sosyal medyadan "Sevgili gençler, Her şeyden önce sizleri çok seviyoruz. Bütün bu emeklerin, çaba ve gayretlerin nedeni sizlere daha müreffeh, güçlü bir #Türkiye bırakabilmek... Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan #TürkiyeYüzyılı ülküsünü sizlere emanet etti. İnanıyoruz ki, bu emaneti en güçlü şekilde sahiplenecek, temsil edeceksiniz. Sizler bizim umudumuz, yarınlarımızsınız. Güçlü Türkiye için Durmak Yok Yola Devam!" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.