BAŞKAN BIYIK DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCULARINI KARŞILADI

Spor 26.11.2023 - 23:11, Güncelleme: 26.11.2023 - 23:21
 

BAŞKAN BIYIK DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCULARINI KARŞILADI

KOCAELİ HABERİ
Dünya Şampiyonası'nda  aralarında Darıcalı Emre Karaca'nın da olduğu 10 Milli kick boksçumuz altın 41 madalya kazandı.. Milli sporcular, Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda 10 altın, 17 gümüş, 14 bronz olmak üzere toplam 41 madalya ile takım halinde şampiyon oldu. Türkiye Kick Boks Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Portekiz'in Albufeira kentinde yapılan şampiyonaya, 70 ülkeden 2000'e yakın kişi katıldı. Şampiyona da altın madalya kazanan sporcular şöyle: Emre Karaca (57 kilo), Emrah Yaşar (86 kilo), Yusuf Açık (+91 kilo), Ünal Alkayış (75 kilo), Kadir Yıldırım (+91 kilo), Erivan Barut (48 kilo), Bediha Taçyıldız (65 kilo), Ali Koyuncu (63,5 kilo) Berk Düzenli (86 kilo), Zehra Aslan (56 kilo) Darıca Belediye Balkanı Muzaffer Bıyık bu akşam şampiyon sporcularını Darıca Belediyesinde çiçeklerle karşıladıktan sonra şu açıklamada bulundu; "Darıcamızın gururları, Dünya Kick Boks Şampiyonası’nın başarılı isimleri olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün sporcuları evlatlarımızı karşıladık. Dünya birincisi olarak altın madalya kazanan Emre Karaca, Dünya ikincisi Güler Deniz, Dünya üçüncüsü İslam Uçan’ı ve Avrupa Boks Şampiyonasında üçüncü olan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Spora yapılan yatırımların meyvesini böyle önemli organizasyonlarla toplamak, sporcularımızın başarılarıyla milli marşımızı uluslararası arenada okutmaları bizler için çok büyük bir gurur oldu. Başta bu başarıyı kazanan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
KOCAELİ HABERİ

Dünya Şampiyonası'nda  aralarında Darıcalı Emre Karaca'nın da olduğu 10 Milli kick boksçumuz altın 41 madalya kazandı..

Milli sporcular, Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda 10 altın, 17 gümüş, 14 bronz olmak üzere toplam 41 madalya ile takım halinde şampiyon oldu. Türkiye Kick Boks Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Portekiz'in Albufeira kentinde yapılan şampiyonaya, 70 ülkeden 2000'e yakın kişi katıldı.

Şampiyona da altın madalya kazanan sporcular şöyle:
Emre Karaca (57 kilo), Emrah Yaşar (86 kilo), Yusuf Açık (+91 kilo), Ünal Alkayış (75 kilo), Kadir Yıldırım (+91 kilo), Erivan Barut (48 kilo), Bediha Taçyıldız (65 kilo), Ali Koyuncu (63,5 kilo) Berk Düzenli (86 kilo), Zehra Aslan (56 kilo)

Darıca Belediye Balkanı Muzaffer Bıyık bu akşam şampiyon sporcularını Darıca Belediyesinde çiçeklerle karşıladıktan sonra şu açıklamada bulundu;

"Darıcamızın gururları, Dünya Kick Boks Şampiyonası’nın başarılı isimleri olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün sporcuları evlatlarımızı karşıladık. Dünya birincisi olarak altın madalya kazanan Emre Karaca, Dünya ikincisi Güler Deniz, Dünya üçüncüsü İslam Uçan’ı ve Avrupa Boks Şampiyonasında üçüncü olan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Spora yapılan yatırımların meyvesini böyle önemli organizasyonlarla toplamak, sporcularımızın başarılarıyla milli marşımızı uluslararası arenada okutmaları bizler için çok büyük bir gurur oldu. Başta bu başarıyı kazanan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
Bir 15 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.