CHP'Lİ ADIGÜZEL O YASAYI ''GÜZEL'' BULMADI

Siyaset 05.10.2022 - 09:21, Güncelleme: 05.10.2022 - 09:26
 

CHP'Lİ ADIGÜZEL O YASAYI ''GÜZEL'' BULMADI

kocaeli haberi
TBMM Genel Kurulu’nda görüşmelerine dün başlanan “Sosyal Medya Yasası’nın” ilk iki maddesi kabul edildi. Kamuoyunda “Sansür Yasası” olarak da bilinen, internet medyası ve sosyal medyaya yeni yaptırımlar öngören kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeler, dün başladı. CHP ve HDP’nin önerisiyle usul tartışması açıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili,Onursal Adıgüzel yasaya şu ifadelerle karşı çıktı; "AKP milletvekilleri sarayın ve ortağının istediğini yapmak için ip gibi dizilmiş. Fahrettin de bunu fırsat bilmiş, ortada daha yasa yok Dezenformasyonla Mücadele Merkezi kurmuş, başına da bir pelikancıyı koymuş. Allah aşkına söyleyin; bu merkez ne iş yapıyor?"  AKP milletvekilleri sarayın ve ortağının istediğini yapmak için ip gibi dizilmiş. Fahrettin de bunu fırsat bilmiş, ortada daha yasa yok Dezenformasyonla Mücadele Merkezi kurmuş, başına da bir pelikancıyı koymuş. Allah aşkına söyleyin; bu merkez ne iş yapıyor? pic.twitter.com/jUXSeCzqGc— Onursal Adıgüzel (@onursaladiguzel) October 4, 2022
kocaeli haberi

TBMM Genel Kurulu’nda görüşmelerine dün başlanan “Sosyal Medya Yasası’nın” ilk iki maddesi kabul edildi.

Kamuoyunda “Sansür Yasası” olarak da bilinen, internet medyası ve sosyal medyaya yeni yaptırımlar öngören kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeler, dün başladı. CHP ve HDP’nin önerisiyle usul tartışması açıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili,Onursal Adıgüzel yasaya şu ifadelerle karşı çıktı;
"AKP milletvekilleri sarayın ve ortağının istediğini yapmak için ip gibi dizilmiş. Fahrettin de bunu fırsat bilmiş, ortada daha yasa yok Dezenformasyonla Mücadele Merkezi kurmuş, başına da bir pelikancıyı koymuş. Allah aşkına söyleyin; bu merkez ne iş yapıyor?" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.