HAMZA ŞAYİR YİNE SEVİNDİRDİ

İlçeler 03.07.2022 - 05:48, Güncelleme: 03.07.2022 - 05:48
 

HAMZA ŞAYİR YİNE SEVİNDİRDİ

kocaeli haberi
Çocuklara ve öğrencilere her zaman verdiği değer ile bilinen Dilovası Belediye Başkanı Hamza şayir dün akşam Dilovası'ında yapılan hizmet ve inşa çalışmalarını yerinde gezerek inceledikten sonra mahallede oyun oynayan çocuklar ile bir araya gelerek onlara hediyeler dağıttı.. Başkan Şayir oldukça mutlu olduğu o anları sosyal medayadan "Saha çalışmalarımız sırasında sohbet edip, küçük hediyeler verdiğimiz yavrularımızın sevinçleri görülmeye değerdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde karşılaştığımız genç kardeşlerimiz ile hatıra fotoğrafı çekildik." ifadeleri ile paylaştı..
kocaeli haberi

Çocuklara ve öğrencilere her zaman verdiği değer ile bilinen Dilovası Belediye Başkanı Hamza şayir dün akşam Dilovası'ında yapılan hizmet ve inşa çalışmalarını yerinde gezerek inceledikten sonra mahallede oyun oynayan çocuklar ile bir araya gelerek onlara hediyeler dağıttı..

Başkan Şayir oldukça mutlu olduğu o anları sosyal medayadan "Saha çalışmalarımız sırasında sohbet edip, küçük hediyeler verdiğimiz yavrularımızın sevinçleri görülmeye değerdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde karşılaştığımız genç kardeşlerimiz ile hatıra fotoğrafı çekildik." ifadeleri ile paylaştı..
Fotoğraf açıklaması yok.
Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.