ÇAVUŞOĞLU: ONLARIN HEP YANINDA OLDUK

Siyaset 29.04.2022 - 19:47, Güncelleme: 30.04.2022 - 05:29
 

ÇAVUŞOĞLU: ONLARIN HEP YANINDA OLDUK

KOCAELİ HABERİ
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret amacıyla Venezuela’nın başkenti Karakas’a geldi. Türk ve Venezuela'lı iş insanlarının katıldığı bir toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu şunları söyledi: Venezuela'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye ve Türk halkı Venezuela'nın yakın dostudur. Burada kendimizi evimizde hissediyoruz. Zor zamanlarda Türkiye olarak Venezuela'nın yanında durduk, durmaya devam edeceğiz" diye konuştu..
KOCAELİ HABERİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret amacıyla Venezuela’nın başkenti Karakas’a geldi. Türk ve Venezuela'lı iş insanlarının katıldığı bir toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu şunları söyledi:

Venezuela'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye ve Türk halkı Venezuela'nın yakın dostudur. Burada kendimizi evimizde hissediyoruz. Zor zamanlarda Türkiye olarak Venezuela'nın yanında durduk, durmaya devam edeceğiz" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.