HARUN YILDIZLI ONLARI UNUTMADI

Siyaset 22.10.2024 - 05:41, Güncelleme: 22.10.2024 - 05:41
 

HARUN YILDIZLI ONLARI UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ
CHPKocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, 21 Ekim Muhtarlar gününde, İzmitli kadın muhtarları ağırladı.. Milletvekili Yıldızlı o keyifli anları sosyal medyadan "Parti büyüğümüz Alparslan Seymen ve geçmiş dönem il yöneticimiz Kenan Diler ile birlikte İzmit’imizin çok kıymetli kadın muhtarları ile sohbet ettik." sözleri ile paylaştı.. Harun Özgür Yıldızlı'nın bu programına Alikahya Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Sevgi Koyun, Cumhuriyet Mahallesi  muhtarı Aysun Güler, Fatih Mahallesi muhtarı Ayla Komza ,Fevzi Çakmak Mahallesi  muhtarı Zuhal Tırka, Kadıköy Mahallesi muhtarı Melda Okur, Tüysüzler Mahallesi muhtarı Yalçın, Yahyakaptan Mahallesi muhtarı Nermin Şenses katılım sağladı..
KOCAELİ HABERİ

CHPKocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, 21 Ekim Muhtarlar gününde, İzmitli kadın muhtarları ağırladı..

Milletvekili Yıldızlı o keyifli anları sosyal medyadan "Parti büyüğümüz Alparslan Seymen ve geçmiş dönem il yöneticimiz Kenan Diler ile birlikte İzmit’imizin çok kıymetli kadın muhtarları ile sohbet ettik." sözleri ile paylaştı..

Harun Özgür Yıldızlı'nın bu programına Alikahya Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Sevgi Koyun, Cumhuriyet Mahallesi  muhtarı Aysun Güler, Fatih Mahallesi muhtarı Ayla Komza ,Fevzi Çakmak Mahallesi  muhtarı Zuhal Tırka, Kadıköy Mahallesi muhtarı Melda Okur, Tüysüzler Mahallesi muhtarı Yalçın, Yahyakaptan Mahallesi muhtarı Nermin Şenses katılım sağladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.