GEBZE'YE BAKAN GELDİ

İlçeler 21.10.2024 - 14:05, Güncelleme: 21.10.2024 - 14:14
 

GEBZE'YE BAKAN GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Teknik Üniversitesi akademik yıl açılış töreni yapıldı. Gebze Teknik Üniversitesi 2024-2025 Akademik yılı açılış töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın teşrifleri, Vali İlhami Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra  Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kurum müdürleri, Sanayiciler ve İş Adamları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören protokol üyelerinin konuşmaları ile devam etti. İlk açılış dersini vermek üzere davete icabet eden ve günün anlam ve önemine ilişkin hitaplarını gerçekleştiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, öğrencilere başarılı bir yıl olması temennisinde bulundu.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Teknik Üniversitesi akademik yıl açılış töreni yapıldı. Gebze Teknik Üniversitesi 2024-2025 Akademik yılı açılış töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın teşrifleri, Vali İlhami Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra  Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kurum müdürleri, Sanayiciler ve İş Adamları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören protokol üyelerinin konuşmaları ile devam etti. İlk açılış dersini vermek üzere davete icabet eden ve günün anlam ve önemine ilişkin hitaplarını gerçekleştiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, öğrencilere başarılı bir yıl olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.