DİLOVASI MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN BAŞKAN ÖMEROĞLU'NU HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR

Siyaset 21.10.2024 - 19:42, Güncelleme: 21.10.2024 - 19:42
 

DİLOVASI MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN BAŞKAN ÖMEROĞLU'NU HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli'nin Dilovalı milletvekili 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye başkanı seçilmesinde etkisi olduğu Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömeroğlu'nu hiç yalnız bırakmıyor.. Başkan Ömeroğlu beş gün önce Cemil Yaman ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara'da Bakanlık ziyaretini sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte; İlçemizde yapımını planladığımız Küçük Sanayi Sitesi Projesi ile alâkalı değerlendirmelerde bulunmak üzere; Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ettik. Kıymetli Bakanımıza desteklerinden ötürü ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." sözleri ile paylaşmıştı.. Ramazan Ömeroğlu bugünde yine Cemil Yaman ile birlikte yaptığı İstanbul'da ki bir ziyaretini "AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte; Sultanbeyli Belediye Başkanımız Sayın Ali Tombaş'ı makamında ziyaret ettik. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum." sözleri ile paylaştı.. Bize de "DİLOVASI MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN BAŞKAN ÖMEROĞLU'NU HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR" menşetini atmak düştü..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli'nin Dilovalı milletvekili 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Dilovası Belediye başkanı seçilmesinde etkisi olduğu Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömeroğlu'nu hiç yalnız bırakmıyor..

Başkan Ömeroğlu beş gün önce Cemil Yaman ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara'da Bakanlık ziyaretini sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte; İlçemizde yapımını planladığımız Küçük Sanayi Sitesi Projesi ile alâkalı değerlendirmelerde bulunmak üzere; Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ettik. Kıymetli Bakanımıza desteklerinden ötürü ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." sözleri ile paylaşmıştı..

Ramazan Ömeroğlu bugünde yine Cemil Yaman ile birlikte yaptığı İstanbul'da ki bir ziyaretini "AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte; Sultanbeyli Belediye Başkanımız Sayın Ali Tombaş'ı makamında ziyaret ettik. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum." sözleri ile paylaştı..

Bize de "DİLOVASI MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN BAŞKAN ÖMEROĞLU'NU HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR" menşetini atmak düştü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.