BABACAN VE İMAMOĞLU'NDAN 2023 MESAJI

Siyaset 29.04.2022 - 21:22, Güncelleme: 29.04.2022 - 21:22
 

BABACAN VE İMAMOĞLU'NDAN 2023 MESAJI

KOCAELİ HABERİ
İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu akşam "DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın daveti üzerine iftar yemeklerine katılım sağladı.. 2023 genel seçimlerine giden süreçte gerçekleşen bu buluşmada, Ali Babacan ile birlikte samimiyetleri, fotoğraf karelerine yansıyan Ekrem İmamoğlu o anları sosyal medyadan "DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldık. Allah tutulan tüm oruçları kabul etsin, mutlu ve huzurlu bir bayram nasip etsin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu akşam "DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın daveti üzerine iftar yemeklerine katılım sağladı..

2023 genel seçimlerine giden süreçte gerçekleşen bu buluşmada, Ali Babacan ile birlikte samimiyetleri, fotoğraf karelerine yansıyan Ekrem İmamoğlu o anları sosyal medyadan "DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldık. Allah tutulan tüm oruçları kabul etsin, mutlu ve huzurlu bir bayram nasip etsin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.