Vali Gökmen Çiçek’in adı oraya verildi

Dünya 10.06.2022 - 05:53, Güncelleme: 10.06.2022 - 05:53
 

Vali Gökmen Çiçek’in adı oraya verildi

kocaeli haberi
Afyonkarahisar’da görev yaptığı sürede il genelinde ve Sandıklı’daki yatırımları ile ön plana çıkan ve daha sonra Kayseri'ye atanaan Vali Gökmen Çiçek’in adı, Sandıklı’da yeni yapılan spor salonuna veriliyor.. Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün teklifi ve Sandıklı Belediye Meclisi’nin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, Zafer Mahallesinde yapımı devam eden spor salonuna “Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi” adının verilecek. Yaklaşık 8 bin metrekarelik alanı kapsayan “Vali Gökmen Çiçek Spor Salonu” aynı anda bin kişinin spor yapmasına imkân verecek şekilde yapılan salon içerisinde basketbol, voleybol, hentbol, futsal sahalarının yanı sıra birbirinden bağımsız spor alanları yer alacak
kocaeli haberi

Afyonkarahisar’da görev yaptığı sürede il genelinde ve Sandıklı’daki yatırımları ile ön plana çıkan ve daha sonra Kayseri'ye atanaan Vali Gökmen Çiçek’in adı, Sandıklı’da yeni yapılan spor salonuna veriliyor..

Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün teklifi ve Sandıklı Belediye Meclisi’nin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, Zafer Mahallesinde yapımı devam eden spor salonuna “Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi” adının verilecek.

Yaklaşık 8 bin metrekarelik alanı kapsayan “Vali Gökmen Çiçek Spor Salonu” aynı anda bin kişinin spor yapmasına imkân verecek şekilde yapılan salon içerisinde basketbol, voleybol, hentbol, futsal sahalarının yanı sıra birbirinden bağımsız spor alanları yer alacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.