GEBZE'DE ÇOBAN MUSTAFA PAŞA'YA VEFA

İlçeler 26.04.2024 - 19:15, Güncelleme: 26.04.2024 - 19:23
 

GEBZE'DE ÇOBAN MUSTAFA PAŞA'YA VEFA

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin tarihi ismi Çoban Mustafa Paşa’nın 495. Vefat yıldönümü dolayısı ile Çoban Mustafa Paşa Türbesi başında bir anma programı gerçekleştirildi.. Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Medeniyet Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ve KBB Başkan vekili Hasan soba ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile Çoban Mustafa Paşa Türbesi başında dualarla ve günün anlamı üzerine yapılan konuşmalarla gerçekleştirilen anma parogramına ilgi yopun oldu.. Başkan Büyükgöz bu anlamlı programı sosyal medyadan "Devrin en önemli devlet adamlarından, #Gebze'mizin manevi mimarı Çoban Mustafa Paşa'yı ahirete irtihalinin 495. senei devriyesinde duâlarla yâd ettik. Program kapsamında bizleri bilgi dolu bir tarih yolculuğuna çıkaran İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik hocamıza ve "Tarihe Dokunuş" temasıyla Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'ni resmeden GESMEK öğrencilerimize teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin tarihi ismi Çoban Mustafa Paşa’nın 495. Vefat yıldönümü dolayısı ile Çoban Mustafa Paşa Türbesi başında bir anma programı gerçekleştirildi..

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Medeniyet Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ve KBB Başkan vekili Hasan soba ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile Çoban Mustafa Paşa Türbesi başında dualarla ve günün anlamı üzerine yapılan konuşmalarla gerçekleştirilen anma parogramına ilgi yopun oldu..

Başkan Büyükgöz bu anlamlı programı sosyal medyadan "Devrin en önemli devlet adamlarından, #Gebze'mizin manevi mimarı Çoban Mustafa Paşa'yı ahirete irtihalinin 495. senei devriyesinde duâlarla yâd ettik. Program kapsamında bizleri bilgi dolu bir tarih yolculuğuna çıkaran İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik hocamıza ve "Tarihe Dokunuş" temasıyla Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'ni resmeden GESMEK öğrencilerimize teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.