ŞEVKİ DEMİRCİ DAİMİ TAŞKIN'IN İFTARINA KONUK OLDU

Siyaset 26.03.2024 - 02:13, Güncelleme: 26.03.2024 - 02:20
 

ŞEVKİ DEMİRCİ DAİMİ TAŞKIN'IN İFTARINA KONUK OLDU

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, Gebze Bölgesi spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan  Çayırova Erzincanlılar Derneği eski Başkanı ve Kocaeli İl Hakem Kurulu eski gözlemcisi Daimi Taşkın'ın iftar yemeğinin baş misafiri oldu.. Daimi Taşkın'ın bu davetinden ve yemeğe katılanların kendisine gösterdikleri destek ve ilgiden dolayı çok mutlu olan İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci o anları sosyal medyadan "Çayırova’mızın, Türkiye’mize kazandırmış olduğu spor adamlarından, değerli Sn. Daimi Taşkın’ın düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağladık. Nazik davetleriniz için teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, Gebze Bölgesi spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan  Çayırova Erzincanlılar Derneği eski Başkanı ve Kocaeli İl Hakem Kurulu eski gözlemcisi Daimi Taşkın'ın iftar yemeğinin baş misafiri oldu..

Daimi Taşkın'ın bu davetinden ve yemeğe katılanların kendisine gösterdikleri destek ve ilgiden dolayı çok mutlu olan İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci o anları sosyal medyadan "Çayırova’mızın, Türkiye’mize kazandırmış olduğu spor adamlarından, değerli Sn. Daimi Taşkın’ın düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağladık. Nazik davetleriniz için teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..

Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İYİ PARTİ BELEDİYE' görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.