Ramazan Ömeroğlu, Belde Liman davaların'dan vaz geçecek mi?

Güncel 23.04.2024 - 14:41, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:41
 

Ramazan Ömeroğlu, Belde Liman davaların'dan vaz geçecek mi?

KOCAELİ HABERİ
"Sermaye artırımları" ile ortağı olduğu Dilovası Belediyesi'nin hisselerini her geçen gün küçülten BeldePort yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası paylaşılan fotoğraf akıllara, Dilovası Belediyesi'nin BeldePort Limanına açtığı onlarca davayı akkılara getirdi. Dilovası kamuoyu, başkan Ramazan Ömeroğlu'nun Belde Limanı ile devam eden davalardan vaz geçip geçmeyeceği şimdiden merak edilmeye başladı. "SERMAYE ARTIRIMI" ARTIRIMI İLE BELEDİYE HİSSELERİ YOK EDİLİYOR! Kurulduğu yıllarda Dilovası Belediyesi'ni kendisine yüzde 30 hisse ile ortak eden BeldePort Limanı, geçen yıllar içerisinde "sermaye artırımı" yolu ile ortağı Dilovası Belediyesin hisselerini yüzde 5'lere kadar düşürdü. Bugüne kadar Dilovasında görev yapan belediye başkanları BeldePort Limanına karşı davalar açmış ve belediyenin hakkını savunmuştu. Özellikle 2019 - 2024 yılları arasında Hamza Şayir ile BeldePort davaları tavan yapmış ve liman'a karşı yüzlerce dava açılmıştı. Açılan davaların çoğunda Dilovası Belediyesi haklı görülmüş ve davalar bu yönde sonuçlanmıştı. Belediyenin hisselerini korumak için açılan davaların bir kısmı halen devam etmekte. Açılan davalar geri çekilmez ise BeldePort, bugüne kadar "Sermaye artırımı" ile haksız bir şekilde elde etmiş olduğu Belediye hisselerini geri vermek durumunda kalacak. DAVAYI YAKINDAN TAKİP EDEN İSİM BELEDİYE MECLİS ÜYESİ FEVZİ KARADAŞ Hamza Şayir döneminde İlçe yöneticisi olarak BeldePort ile Dilovası Belediyesi arasında yürütülen tüm davaları yakından takip eden Avukat Fevzi Karadaş, yapılan son seçimlerde AK Parti Meclis Üyesi seçildi. Davalar ile ilgili nasıl bir tavır takınacağı merak edilen Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu konuyla ilgili süreci en yakınındaki meclis üyesi Fevzi Karadaş'tan öğrenebilir. BELDEPORT LİMANINDAN AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE DE ZİYARET! Hamza Şayir döneminde hukuki ve siyasi destek bulamayan BeldePort Liman yönetimi, Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na hayırlı olsun ziyareti sonrası Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetiminide ziyaret etmesi, BeldePort Yönetiminin siyasi destek arayışı olarak yorumlandı. Bakalım bundan sonraki süreçte Dilovası Belediyesi ile BeldePort Limanı arasındaki davalar hangi yöne verilecek
KOCAELİ HABERİ

"Sermaye artırımları" ile ortağı olduğu Dilovası Belediyesi'nin hisselerini her geçen gün küçülten BeldePort yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası paylaşılan fotoğraf akıllara, Dilovası Belediyesi'nin BeldePort Limanına açtığı onlarca davayı akkılara getirdi. Dilovası kamuoyu, başkan Ramazan Ömeroğlu'nun Belde Limanı ile devam eden davalardan vaz geçip geçmeyeceği şimdiden merak edilmeye başladı.

"SERMAYE ARTIRIMI" ARTIRIMI İLE BELEDİYE HİSSELERİ YOK EDİLİYOR!
Kurulduğu yıllarda Dilovası Belediyesi'ni kendisine yüzde 30 hisse ile ortak eden BeldePort Limanı, geçen yıllar içerisinde "sermaye artırımı" yolu ile ortağı Dilovası Belediyesin hisselerini yüzde 5'lere kadar düşürdü. Bugüne kadar Dilovasında görev yapan belediye başkanları BeldePort Limanına karşı davalar açmış ve belediyenin hakkını savunmuştu. Özellikle 2019 - 2024 yılları arasında Hamza Şayir ile BeldePort davaları tavan yapmış ve liman'a karşı yüzlerce dava açılmıştı. Açılan davaların çoğunda Dilovası Belediyesi haklı görülmüş ve davalar bu yönde sonuçlanmıştı. Belediyenin hisselerini korumak için açılan davaların bir kısmı halen devam etmekte. Açılan davalar geri çekilmez ise BeldePort, bugüne kadar "Sermaye artırımı" ile haksız bir şekilde elde etmiş olduğu Belediye hisselerini geri vermek durumunda kalacak.

DAVAYI YAKINDAN TAKİP EDEN İSİM BELEDİYE MECLİS ÜYESİ FEVZİ KARADAŞ
Hamza Şayir döneminde İlçe yöneticisi olarak BeldePort ile Dilovası Belediyesi arasında yürütülen tüm davaları yakından takip eden Avukat Fevzi Karadaş, yapılan son seçimlerde AK Parti Meclis Üyesi seçildi. Davalar ile ilgili nasıl bir tavır takınacağı merak edilen Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu konuyla ilgili süreci en yakınındaki meclis üyesi Fevzi Karadaş'tan öğrenebilir.

BELDEPORT LİMANINDAN AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE DE ZİYARET!
Hamza Şayir döneminde hukuki ve siyasi destek bulamayan BeldePort Liman yönetimi, Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na hayırlı olsun ziyareti sonrası Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetiminide ziyaret etmesi, BeldePort Yönetiminin siyasi destek arayışı olarak yorumlandı.

Bakalım bundan sonraki süreçte Dilovası Belediyesi ile BeldePort Limanı arasındaki davalar hangi yöne verilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.