BÜYÜKAKIN ÖYLE BİR KONUŞMA YAPTI Kİ!

Siyaset 04.05.2024 - 03:17, Güncelleme: 04.05.2024 - 03:17
 

BÜYÜKAKIN ÖYLE BİR KONUŞMA YAPTI Kİ!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Balimir Gündoğdu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın istekleri ile Bakan Müşaviri olarak atandı..  Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Balamir Gündoğdu için düzenlediği veda yemeğinde yaptığı konuşmada şu ifadeler yer verdi; "Biz sadece başkan olmakla değil, hizmet etmekle sorumluyuz. Vatandaşlarımızın mutluluğu, bizim performansımızla doğru orantılıdır. Temsil ettiğimiz değerlere uygun davranmayı sürdürerek, hep birlikte hizmetimizi daha da yükselteceğiz. İşimizde özenli ve disiplinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Biz birlikte yürüyen bir ekibiz ve başarı hepimizin sorumluluğundadır. Milletin emanetini korumaya, milletimizi memnun edecek projeler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman ki gibi milletimizin beklentilerine karşılık vererek, azim ve gayretle performansımızı daha ileriye taşıyacağız. Cesurca ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, her zorluğa göğüs germeye devam edecek ve kararlılıkla yolumuzda ilerleyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Sn. Recep Tayyip Erdogan liderliğinde daha fazla çaba sarf ederek, tevazu ve samimiyetten ödün vermeden yürümeye sürdüreceğiz. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile işimizin karşılığını yine alacağız. Bu vesile ile İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya’nın istekleri ile Bakan Müşaviri olarak atanan Genel Sekreterimiz Balimir Gündoğdu’ya gayretleri, emekleri ve şehrimize kazandırdığı hizmetler için teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Balimir Gündoğdu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın istekleri ile Bakan Müşaviri olarak atandı.. 

Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Balamir Gündoğdu için düzenlediği veda yemeğinde yaptığı konuşmada şu ifadeler yer verdi;

"Biz sadece başkan olmakla değil, hizmet etmekle sorumluyuz. Vatandaşlarımızın mutluluğu, bizim performansımızla doğru orantılıdır. Temsil ettiğimiz değerlere uygun davranmayı sürdürerek, hep birlikte hizmetimizi daha da yükselteceğiz. İşimizde özenli ve disiplinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Biz birlikte yürüyen bir ekibiz ve başarı hepimizin sorumluluğundadır. Milletin emanetini korumaya, milletimizi memnun edecek projeler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz.

Her zaman ki gibi milletimizin beklentilerine karşılık vererek, azim ve gayretle performansımızı daha ileriye taşıyacağız. Cesurca ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, her zorluğa göğüs germeye devam edecek ve kararlılıkla yolumuzda ilerleyeceğiz.

Cumhurbaşkanımızın Sn. Recep Tayyip Erdogan liderliğinde daha fazla çaba sarf ederek, tevazu ve samimiyetten ödün vermeden yürümeye sürdüreceğiz. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile işimizin karşılığını yine alacağız. Bu vesile ile İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya’nın istekleri ile Bakan Müşaviri olarak atanan Genel Sekreterimiz Balimir Gündoğdu’ya gayretleri, emekleri ve şehrimize kazandırdığı hizmetler için teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.