PEKER'DEN UZUN SÜRE SONRA İLK GÖRÜNTÜ

Gündem 05.07.2022 - 10:22, Güncelleme: 05.07.2022 - 10:22
 

PEKER'DEN UZUN SÜRE SONRA İLK GÖRÜNTÜ

KOCAELİ HABERİ
Sedat Peker'in eşi Özge Peker, sosyal medya hesabından Sedat Peker'in çocuklarıyla oyun oynarken videosunu paylaştı. Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve bir süredir yurt dışında yaşayan Sedat Peker, bir süredir paylaşım yapamıyor. Ancak Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen "Deli Çavuş" adlı Twitter hesabı, son zamanlarda yapmaya başladığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.  KIZLARIYLA OYNADIĞI VİDEOYU PAYLAŞTI Uzun süredir video yayınlamayan Sedat Peker'in son görüntüsünü eşi Özge Peker, Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımda Sedat Peker'in kızlarıyla birlikte oyun oynadığı görülüyor. "ARADA KOŞULLARI ZORLAYIP PAYLAŞIYORUM" Özge Peker, yaptığı paylaşımda, "Onlar da eğlenmişler çok evde. Gelir gelmez azıcık çektim sizin için. Eşim de istemiyor çekmemi. O nedenle paylaşamıyorum çok fazla. İsteklerinizi okuyorum. 7/24 beraberiz ama çekme şansım olmuyor, üzgünüm. Arada koşulları zorlayıp çekip paylaşıyorum sizler için ama" notunu düştü.
KOCAELİ HABERİ

Sedat Peker'in eşi Özge Peker, sosyal medya hesabından Sedat Peker'in çocuklarıyla oyun oynarken videosunu paylaştı.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve bir süredir yurt dışında yaşayan Sedat Peker, bir süredir paylaşım yapamıyor. Ancak Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen "Deli Çavuş" adlı Twitter hesabı, son zamanlarda yapmaya başladığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. 

KIZLARIYLA OYNADIĞI VİDEOYU PAYLAŞTI

Uzun süredir video yayınlamayan Sedat Peker'in son görüntüsünü eşi Özge Peker, Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımda Sedat Peker'in kızlarıyla birlikte oyun oynadığı görülüyor.

"ARADA KOŞULLARI ZORLAYIP PAYLAŞIYORUM"

Özge Peker, yaptığı paylaşımda, "Onlar da eğlenmişler çok evde. Gelir gelmez azıcık çektim sizin için. Eşim de istemiyor çekmemi. O nedenle paylaşamıyorum çok fazla. İsteklerinizi okuyorum. 7/24 beraberiz ama çekme şansım olmuyor, üzgünüm. Arada koşulları zorlayıp çekip paylaşıyorum sizler için ama" notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.