NAİL ÇİLER İÇİN KRİTİK SAATLER

Siyaset 16.01.2024 - 11:59, Güncelleme: 16.01.2024 - 12:11
 

NAİL ÇİLER İÇİN KRİTİK SAATLER

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler geçtiğimiz hafta Parti Meclisinde, CHP Gebze Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmişti. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler o günden beri bu konuda tek bir açıklama yapmamış ve sorulara cevap vermemek için de cep telefonunu kapatmıştı.. Nail Çiler'in bugün CHP TBMM Grup Toplantısına katılacağı ve Genel Başkanı Özgür Özel ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Çiler'in genel başkan Özgür Özel ile yapacağı görüşmenin CHP Grup konuşmasının öncesi veya sonrasında mı yoksa akşam satlerinde CHP Genel Merkezinde makam odasında mı yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Öte yandan Kocaeli ve Gebze siyaset kulisleri günlerden beri Nail Çiler'in nasıl bir karara varacağını merak ederken, Çiler'in Genel Başkan Özel ile yapacağı bugünkü görüşmeden sonra "Gebze Belediye Başkan adaylığı" ile ilgili kararını netleştireceği bilgisine ulaşıldı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler geçtiğimiz hafta Parti Meclisinde, CHP Gebze Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmişti. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler o günden beri bu konuda tek bir açıklama yapmamış ve sorulara cevap vermemek için de cep telefonunu kapatmıştı..

Nail Çiler'in bugün CHP TBMM Grup Toplantısına katılacağı ve Genel Başkanı Özgür Özel ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Çiler'in genel başkan Özgür Özel ile yapacağı görüşmenin CHP Grup konuşmasının öncesi veya sonrasında mı yoksa akşam satlerinde CHP Genel Merkezinde makam odasında mı yapılacağı henüz netlik kazanmadı.

Öte yandan Kocaeli ve Gebze siyaset kulisleri günlerden beri Nail Çiler'in nasıl bir karara varacağını merak ederken, Çiler'in Genel Başkan Özel ile yapacağı bugünkü görüşmeden sonra "Gebze Belediye Başkan adaylığı" ile ilgili kararını netleştireceği bilgisine ulaşıldı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.