Karamürselli Çocuk Yuvası Öğrencileri Tiyatro ile Böyle Buluştu

İlçeler 20.10.2024 - 23:19, Güncelleme: 20.10.2024 - 23:19
 

Karamürselli Çocuk Yuvası Öğrencileri Tiyatro ile Böyle Buluştu

KOCAELİ HABERİ
Karamürsel Belediyesi, çocukların sanatsal gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası öğrencilerini Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun sahnelemiş olduğu "Çöp Atlas" adlı oyuna götürdü. Öğrencilerin büyük bir heyecanla izlediği oyun, hem eğlenceli hem de eğitici temasıyla dikkat çekti. Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası öğrencileri ve eğitmen ablaları, Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nursen Keskin, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve ekibine teşekkür etti. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık yapmış olduğu açıklamada; “Çocuklarımızın sanata olan ilgisini artırmak ve kültürel deneyimlerini zenginleştirmek için bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Tiyatro, çocukların hayal dünyalarını genişletmekte ve sosyal becerilerini geliştirmekte önemli bir rol oynuyor. Her ay belli aralıklarla tiyatro gezilerimiz olacak” dedi. Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, gençlerin ve çocukların sanatsal ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu  
KOCAELİ HABERİ

Karamürsel Belediyesi, çocukların sanatsal gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası öğrencilerini Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun sahnelemiş olduğu "Çöp Atlas" adlı oyuna götürdü. Öğrencilerin büyük bir heyecanla izlediği oyun, hem eğlenceli hem de eğitici temasıyla dikkat çekti.

Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası öğrencileri ve eğitmen ablaları, Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nursen Keskin, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve ekibine teşekkür etti.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık yapmış olduğu açıklamada; “Çocuklarımızın sanata olan ilgisini artırmak ve kültürel deneyimlerini zenginleştirmek için bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Tiyatro, çocukların hayal dünyalarını genişletmekte ve sosyal becerilerini geliştirmekte önemli bir rol oynuyor. Her ay belli aralıklarla tiyatro gezilerimiz olacak” dedi.

Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, gençlerin ve çocukların sanatsal ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.