AK PARTİ KOCAELİ'DE BİR İLÇE BAŞKANI DAHA DEĞİŞİYOR

Siyaset 20.10.2024 - 21:56, Güncelleme: 20.10.2024 - 21:56
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE BİR İLÇE BAŞKANI DAHA DEĞİŞİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kartepe'den sonra ikinci ilçe başkanı değişkliğini 2 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Başiskele ilçe kongresinde yapacaklarını duyurdu.. Başkan Şahin Talus bu krarlarını sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; MUSTAFA KORAL’A TEŞEKKÜR Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette yol almak, milletimize yeni bir hizmet yolculuğunu başlatmak için çok çalışacağız. Darıca kongremizin hemen ardından Başiskele’deydik. Yaptığımız istişarelerin ardından İlçe Başkanımız Mustafa Koral, kongrede bayrağı yeni bir arkadaşımıza devredecek. Bugüne kadar tevazu, gayret ve samimiyetle görev yapan Mustafa Koral başkanımıza teşekkür ediyor, 2 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kartepe'den sonra ikinci ilçe başkanı değişkliğini 2 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Başiskele ilçe kongresinde yapacaklarını duyurdu..

Başkan Şahin Talus bu krarlarını sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

MUSTAFA KORAL’A TEŞEKKÜR
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette yol almak, milletimize yeni bir hizmet yolculuğunu başlatmak için çok çalışacağız. Darıca kongremizin hemen ardından Başiskele’deydik.

Yaptığımız istişarelerin ardından İlçe Başkanımız Mustafa Koral, kongrede bayrağı yeni bir arkadaşımıza devredecek.
Bugüne kadar tevazu, gayret ve samimiyetle görev yapan Mustafa Koral başkanımıza teşekkür ediyor, 2 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.