MHP'DEN GEBZELİLERE TEŞEKKÜR

Siyaset 20.06.2022 - 08:12, Güncelleme: 20.06.2022 - 08:12
 

MHP'DEN GEBZELİLERE TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
MHP gebze İlçe Teşkilatı,  Gebze Kent Meydanında açmış oldukları "Partiye Üye Kayıt Standına" Gebzelilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teeşeekkür mesajı yayınladı.. İşte MHP Gebze İlçe Teşkilatının sosyal medya sayfasından yayınlanan o mesaj; TEŞEKKÜRLER GEBZE "MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir Bey'in öncülüğünde, Gebze Kent Meydanında açmış olduğumuz Üye Standında , Gün boyu Gebzeli hemşehrilerimizi ağırlayarak, Partimize Üye yaptık, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözümü için her türlü desteği vereceğimizi ifade ettik. Gebze "DEVLET"İNE güveniyor. Adım Adım 2023 Sokak Sokak Gebze"
KOCAELİ HABERİ

MHP gebze İlçe Teşkilatı,  Gebze Kent Meydanında açmış oldukları "Partiye Üye Kayıt Standına" Gebzelilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teeşeekkür mesajı yayınladı..

İşte MHP Gebze İlçe Teşkilatının sosyal medya sayfasından yayınlanan o mesaj;

TEŞEKKÜRLER GEBZE
"MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir Bey'in öncülüğünde, Gebze Kent Meydanında açmış olduğumuz Üye Standında , Gün boyu Gebzeli hemşehrilerimizi ağırlayarak, Partimize Üye yaptık, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözümü için her türlü desteği vereceğimizi ifade ettik.
Gebze "DEVLET"İNE güveniyor.
Adım Adım 2023 Sokak Sokak Gebze"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.