RECEP KAYA ''HOŞ GELDİNİZ''E GİTTİ

Siyaset 20.09.2024 - 21:17, Güncelleme: 20.09.2024 - 21:17
 

RECEP KAYA ''HOŞ GELDİNİZ''E GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
İSU genel müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yapıaln görev değişimlerinde Çayırova İSU'nun başarılı ilçe müdürü Erdal Gültekin, İSU Gebze şube müdürlüğüne atanmıştı. Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova'ya verdiği başarılı hizmet dolayısı ile Erdal Gültekin'e başarı belgesi takdim etti.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bugün Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi, ilçe yöneticilleri ile birlikte Erdal Gültekin'e makamında bir "hoş geldiniz" ziyareti gerçekleştirerek başarılar diledfi.. AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından bu ziyaret "İlçe Başkanımız Recep Kaya,Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Hüseyinçelebi ve yönetimimizle birlikte Gebze İsu Şube müdürü Erdal Gültekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

İSU genel müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yapıaln görev değişimlerinde Çayırova İSU'nun başarılı ilçe müdürü Erdal Gültekin, İSU Gebze şube müdürlüğüne atanmıştı. Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova'ya verdiği başarılı hizmet dolayısı ile Erdal Gültekin'e başarı belgesi takdim etti..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bugün Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi, ilçe yöneticilleri ile birlikte Erdal Gültekin'e makamında bir "hoş geldiniz" ziyareti gerçekleştirerek başarılar diledfi..

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından bu ziyaret "İlçe Başkanımız Recep Kaya,Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Hüseyinçelebi ve yönetimimizle birlikte Gebze İsu Şube müdürü Erdal Gültekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.