Gebze'de babalar ve çocukları güzel bir gün geçirdi

İlçeler 21.09.2024 - 00:00, Güncelleme: 21.09.2024 - 00:08
 

Gebze'de babalar ve çocukları güzel bir gün geçirdi

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesininin düzenlediği ‘Baba-Çocuk Balık Tutma’ etkinliği çok güzel anlara sahne oldu.. Gebze Belediyesi tarafından dün Eskihisar Kalealtı’nda düzenlenen ‘Baba-Çocuk Balık Tutma’ etkinliğine katılım beklenenden daha yüksek oldu. Eskihisar sahilinde babalar ve çocukların bir arada balık turarak eğlendiği etkinlikte, çocuklar sürpriz hediyeler kazanma şansı yakaladılar.. Etkinliğe katılan babalar ve çocukları, Gebze Belediyesine bu güzel gün için teşekkür ederken, bir daha ki sen için de tekrarını dilediler..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesininin düzenlediği ‘Baba-Çocuk Balık Tutma’ etkinliği çok güzel anlara sahne oldu..

Gebze Belediyesi tarafından dün Eskihisar Kalealtı’nda düzenlenen ‘Baba-Çocuk Balık Tutma’ etkinliğine katılım beklenenden daha yüksek oldu. Eskihisar sahilinde babalar ve çocukların bir arada balık turarak eğlendiği etkinlikte, çocuklar sürpriz hediyeler kazanma şansı yakaladılar..

Etkinliğe katılan babalar ve çocukları, Gebze Belediyesine bu güzel gün için teşekkür ederken, bir daha ki sen için de tekrarını dilediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.