Kuvvetli sağanak ve kar geliyor! Meteoroloji saat verip il il uyardı!

Güncel 24.11.2021 - 06:21, Güncelleme: 24.11.2021 - 06:24
 

Kuvvetli sağanak ve kar geliyor! Meteoroloji saat verip il il uyardı!

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarısına göre yurdun birçok bölgesinde kuvvetli sağanak ve kar yağışı bekleniyor. MARMARA Çok bulutlu, Edirne dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. EDİRNE 7°C, 11°C Çok bulutlu İSTANBUL 9°C, 13°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Anadolu Yakası'nda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. KIRKLARELİ 7°C, 10°C Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde aralıklı yağmurlu KOCAELİ 10°C, 12°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarısına göre yurdun birçok bölgesinde kuvvetli sağanak ve kar yağışı bekleniyor.

MARMARA

Çok bulutlu, Edirne dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE 7°C, 11°C
Çok bulutlu

İSTANBUL 9°C, 13°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Anadolu Yakası'nda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ 7°C, 10°C
Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde aralıklı yağmurlu

KOCAELİ 10°C, 12°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.