KOCAELİ'DE BUGÜNDEN İTİBAREN EKMEK ZAMLI

Ekonomi 01.07.2022 - 05:00, Güncelleme: 01.07.2022 - 05:00
 

KOCAELİ'DE BUGÜNDEN İTİBAREN EKMEK ZAMLI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli’de bugün itibariyle ekmek 4 liradan, simit de 5 liradan satışa sunulacak. Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından haziran ayı içinde yapılan çalışma ile ekmeğe zam yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından onaylanan zam ile birlikte 3 liradan satılan 200 gram ekmek 4 lira oldu. Aynı zamanda simit üreticileri tarafından talep edilen zam da Fırıncılar Odası tarafından onaylandı ve 4 liradan satılan 100 gram simit de 5 lira oldu. Zamlı fiyatlar bugünden itibaren başlayacak.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli’de bugün itibariyle ekmek 4 liradan, simit de 5 liradan satışa sunulacak.

Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından haziran ayı içinde yapılan çalışma ile ekmeğe zam yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından onaylanan zam ile birlikte 3 liradan satılan 200 gram ekmek 4 lira oldu. Aynı zamanda simit üreticileri tarafından talep edilen zam da Fırıncılar Odası tarafından onaylandı ve 4 liradan satılan 100 gram simit de 5 lira oldu. Zamlı fiyatlar bugünden itibaren başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.