Kocaeli Kitap Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi...

Eğitim-Kültür-Sanat 13.05.2022 - 23:06, Güncelleme: 13.05.2022 - 23:06
 

Kocaeli Kitap Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi...

kocaeli haberi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene şiir temasıyla 12.kez düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi... Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 12. Kocaeli Kitap Fuarı açılış programı, bu akşam Necip Fazıl Kısakürek'in eserlerinin; şair İbrahim Sadri ve müzisyen Yücel Arzen'in seslendirmesi ile gerçekleştirildi.. İki yıl aradan sonra yeni yeri olan Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen kitap fuarı programına başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti milletvekilleri Av. Emine Zeybek, İlyas Şeker ve Mehmetg Akif Yılmaz, Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü, Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş ve GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan olmak üzere çok sayıda kitapsever katılım gösterirken, davetliler şiir ve müzik dolu bir gece yaşadılar..
kocaeli haberi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene şiir temasıyla 12.kez düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 12. Kocaeli Kitap Fuarı açılış programı, bu akşam Necip Fazıl Kısakürek'in eserlerinin; şair İbrahim Sadri ve müzisyen Yücel Arzen'in seslendirmesi ile gerçekleştirildi..

İki yıl aradan sonra yeni yeri olan Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen kitap fuarı programına başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti milletvekilleri Av. Emine Zeybek, İlyas Şeker ve Mehmetg Akif Yılmaz, Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü, Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş ve GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan olmak üzere çok sayıda kitapsever katılım gösterirken, davetliler şiir ve müzik dolu bir gece yaşadılar..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.