KİM BU KOCAELİ SİYASETİNİN GEBZELİ YENİ YÜZÜ?

Siyaset 23.07.2019 - 13:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KİM BU KOCAELİ SİYASETİNİN GEBZELİ YENİ YÜZÜ?

KH/CENGİZYÜCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiden Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ilk Meclis toplantısında Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın teklifi ile Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanvekili seçildi.. Renkli ve sıcak kanlı kişiliği ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ve çevresi genişleyen Yaşar Çakmak geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gölcük Kadırga Şenliğine katılıp tarihi kıyafeti giydi ve o anı sosyla medyadan "Huzur şehri Kocaeli 'de Gölcük Belediyemizin düzenledigi Kadırga Şenliklerinde ağırlıklı olarak karadenizli, muhteşem coşkulu ve kalabalık hemşehrilerimizle bir araya geldik. Emek veren ve katılan herkese tesekkür ediyoruz" mesajı ile paylaştı.. YAŞAR ÇAKMAK KİMDİR? 1967 yılında Giresun’da doğan Yaşar Çakmak İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi’nde İktisat yüksek lisansı yaptı. Profesyonel hayatına 1992 yılında Sayıştay’da Baş Denetçi olarak başlayan Çakmak, Enerji Bakanlığı’ndan telekomünikasyon alanına kadar pek çok yerde üst düzey yönetici olarak profesyonel hayatına devam etti. Aynı zamanda evli ve dört çocuk babası olan Çakmak iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmekte.

KH/CENGİZYÜCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiden Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ilk Meclis toplantısında Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın teklifi ile Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanvekili seçildi..
Renkli ve sıcak kanlı kişiliği ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ve çevresi genişleyen Yaşar Çakmak geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gölcük Kadırga Şenliğine katılıp tarihi kıyafeti giydi ve o anı sosyla medyadan "Huzur şehri Kocaeli 'de Gölcük Belediyemizin düzenledigi Kadırga Şenliklerinde ağırlıklı olarak karadenizli, muhteşem coşkulu ve kalabalık hemşehrilerimizle bir araya geldik. Emek veren ve katılan herkese tesekkür ediyoruz" mesajı ile paylaştı..
YAŞAR ÇAKMAK KİMDİR?
1967 yılında Giresun’da doğan Yaşar Çakmak İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi’nde İktisat yüksek lisansı yaptı. Profesyonel hayatına 1992 yılında Sayıştay’da Baş Denetçi olarak başlayan Çakmak, Enerji Bakanlığı’ndan telekomünikasyon alanına kadar pek çok yerde üst düzey yönetici olarak profesyonel hayatına devam etti. Aynı zamanda evli ve dört çocuk babası olan Çakmak iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.