Beklenen yasa TBMM'de kabul edildi

25.06.2019 - 17:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Beklenen yasa TBMM'de kabul edildi

Mecliste görüşülmekte olan yeni Askerlik Yasası bugün yapılan oylama ile Meclisten geçti. Yeni yasa hemen Meclisten Cumhurbaşkanlığı onayına gönderilecek..  T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan ise aşağıdaki açıklama yapıldı; ✅ Eğitim farkı gözetmeksizin 6 ay askerlik; ✅ Kalıcı bedelli askerlik; ✅ Daha verimli insan gücü kullanımı; ✅ Profesyonel askerlik; TBMM’de yasalaşan yeni askerlik sistemi ülkemize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı olsun

Mecliste görüşülmekte olan yeni Askerlik Yasası bugün yapılan oylama ile Meclisten geçti. Yeni yasa hemen Meclisten Cumhurbaşkanlığı onayına gönderilecek.. 

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan ise aşağıdaki açıklama yapıldı;

✅ Eğitim farkı gözetmeksizin 6 ay askerlik;

✅ Kalıcı bedelli askerlik;

✅ Daha verimli insan gücü kullanımı;

✅ Profesyonel askerlik;

TBMM’de yasalaşan yeni askerlik sistemi ülkemize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı olsun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.