AK PARTİLİLER GEBZELİ BURAK TEMEL'İN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR

Siyaset 20.09.2024 - 22:55, Güncelleme: 20.09.2024 - 23:16
 

AK PARTİLİLER GEBZELİ BURAK TEMEL'İN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTULAR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba'nın Özel Kaleminden Burak Temel, Sude Münüklü ile yaşamını birleştirdi.. Ak Parti Gebze ilçe ve Koocaeli İl Gençlik kolları yönetiminde uzun süre görev alan Burak Temel ile Sude Münüklü'nun bu akşam Darıca Belediyesi Sancaktepe tesislerinde gerçekleşen görkemli düğün töreninde, nikah akdini bizzat Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Büyükşehir Başkanvekili Hasan Soba, KBB Gebze Bölgesi koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya,  Darıca Gebze ilçe başkanı  Köksal Şakar, Dilovası iGebze ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetim kademeleri ile Belediye Meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda partili ve davetli düğüne katılım sağlayarak, bu en mutlu günlerinde Temel ve Münüklü ailesinin sevinç ve mutluluklarına ortak oldular.. Kocaeli haberi Gazetesi olarak, Burak ve Sude genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba'nın Özel Kaleminden Burak Temel, Sude Münüklü ile yaşamını birleştirdi..

Ak Parti Gebze ilçe ve Koocaeli İl Gençlik kolları yönetiminde uzun süre görev alan Burak Temel ile Sude Münüklü'nun bu akşam Darıca Belediyesi Sancaktepe tesislerinde gerçekleşen görkemli düğün töreninde, nikah akdini bizzat Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Büyükşehir Başkanvekili Hasan Soba, KBB Gebze Bölgesi koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya,  Darıca Gebze ilçe başkanı  Köksal Şakar, Dilovası iGebze ilçe başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetim kademeleri ile Belediye Meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda partili ve davetli düğüne katılım sağlayarak, bu en mutlu günlerinde Temel ve Münüklü ailesinin sevinç ve mutluluklarına ortak oldular..

Kocaeli haberi Gazetesi olarak, Burak ve Sude genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz.
Bir 7 kişi, çiçek, kürsü, düğün ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi, düğün, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir 16 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.