YAYLAK İÇİN GÖZLER RECEP KAYA’DA

Siyaset 06.07.2024 - 11:18, Güncelleme: 06.07.2024 - 11:18
 

YAYLAK İÇİN GÖZLER RECEP KAYA’DA

KOCAELİ HaBERİ - Cengiz Yucak
Teşkilatçılığı ve siyaset arkadaşlarındaki istikrarı ile bilinen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 2000 yılının başından itibaren Sadet Partisi, HAS Parti ve şu an içinde Ak Partide hep birlikte siyaset yaptığı arkadaşı Raif Öztürk ve Saddet Partisi gençliğinden gelen Mustafa Yaylak ile aktif siyasetini sürdürmeye devam ediyor.. Recep Kaya ve Raif Öztürk ile hep aynı partilerde birlikte siyaset yapan diğer bir isim ise Gebze inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Mustafa Yaylak idi.     Recep Kaya’nın 2004-2010 yılları arası Sadet Partisi  Gebze İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğü dönemde, İlçe Yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Mustafa Yaylak sonrasında yine Recep kaya ile birlikte Ak Parti saflarına katıldı.. 2019 ve 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği için aday aday olan Mustafa Yaylak her iki seçimde de Meclis üyesi adayı gösterildi. Lakin listenin seçilemeyecek sırasında yer aldığı için bir türlü Meclis üyesi seçilemedi.. Mustafa Yaylak buna rağmen kırgınlık ve küskünlük göstermeden, listenin 1.inci sıra adayı imiş gibi seçim çalışması yaptı ve halihazırda da istikrarlı bir şekilde Ak Parti saflarında siyasetini devam ettiriyor.. Ve Gebze siyaset kulislerinde ise “2024 Ekim ayında yapılması beklenen Ak Parti Gebze ilçe kongresinde tekrar başkan adayı gösterilmesi beklenen Recep Kaya, bakalım siyasetteki genç yol arkadaşı Mustafa Yaylak’ı nerede ve nasıl değerlendirecek” diye merak ediliyor..    Not: Yukardaki fotoğraf, Recep Kaya'nın  Saddet Partisi Gebze ilçe başkanı, Raif Öztürk'ün başkan yardımcısı ve Mustafa Yaylak'ın da yönetim kurulu üyesi olduğu döneme ait. 
KOCAELİ HaBERİ - Cengiz Yucak

Teşkilatçılığı ve siyaset arkadaşlarındaki istikrarı ile bilinen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 2000 yılının başından itibaren Sadet Partisi, HAS Parti ve şu an içinde Ak Partide hep birlikte siyaset yaptığı arkadaşı Raif Öztürk ve Saddet Partisi gençliğinden gelen Mustafa Yaylak ile aktif siyasetini sürdürmeye devam ediyor..

Recep Kaya ve Raif Öztürk ile hep aynı partilerde birlikte siyaset yapan diğer bir isim ise Gebze inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Mustafa Yaylak idi.    

Recep Kaya’nın 2004-2010 yılları arası Sadet Partisi  Gebze İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğü dönemde, İlçe Yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Mustafa Yaylak sonrasında yine Recep kaya ile birlikte Ak Parti saflarına katıldı..

2019 ve 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği için aday aday olan Mustafa Yaylak her iki seçimde de Meclis üyesi adayı gösterildi. Lakin listenin seçilemeyecek sırasında yer aldığı için bir türlü Meclis üyesi seçilemedi..

Mustafa Yaylak buna rağmen kırgınlık ve küskünlük göstermeden, listenin 1.inci sıra adayı imiş gibi seçim çalışması yaptı ve halihazırda da istikrarlı bir şekilde Ak Parti saflarında siyasetini devam ettiriyor..

Ve Gebze siyaset kulislerinde ise “2024 Ekim ayında yapılması beklenen Ak Parti Gebze ilçe kongresinde tekrar başkan adayı gösterilmesi beklenen Recep Kaya, bakalım siyasetteki genç yol arkadaşı Mustafa Yaylak’ı nerede ve nasıl değerlendirecek” diye merak ediliyor..   

Not: Yukardaki fotoğraf, Recep Kaya'nın  Saddet Partisi Gebze ilçe başkanı, Raif Öztürk'ün başkan yardımcısı ve Mustafa Yaylak'ın da yönetim kurulu üyesi olduğu döneme ait. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.