AK PARTİ GEBZE'NİN İKİ ETKİLİ SİYASETÇİSİ BELEDİYECİLİKTE BİR ARADA

İlçeler 18.09.2024 - 20:10, Güncelleme: 18.09.2024 - 20:10
 

AK PARTİ GEBZE'NİN İKİ ETKİLİ SİYASETÇİSİ BELEDİYECİLİKTE BİR ARADA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze eski ilçe başkan Hasan Soba ve yine Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcılarından Mahmut Yandık 2019 yerel seçimlerinde, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeleri olarak seçilmişlerdi. Hasan Soba ve Mahmut Yandık 2024 yerel seçimlerinde de yerlerini koruyarak ikinci kez Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildiler.. Hasan Soba bu ikinci meclis üyeliği döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği ve Mahmut Yandık'ta Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirildiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilli Hasan Soba bugün Gebze Belediye Başkan yardımcı Mahmut Yandık'ı makamında ziyaret etti ve o anları sosyal medyadan "Teşkilatımızda uzun yıllar birlikte çalıştığımız kıymetli dava arkadaşımız, aynı zaman Gebze Belediyesi Başkan Yardımcımız Sn. Mahmut YANDIK’ı makamında ziyaret ederek Gebzemizle alakalı istişareler yaptık. Kendisine misafirperverliği ve muhabbeti için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Geçmişte olduğu gibi şimdi de her daim Gebzemiz için birlikte çalışmaya, en iyisi için çabalamaya devam ediyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze eski ilçe başkan Hasan Soba ve yine Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcılarından Mahmut Yandık 2019 yerel seçimlerinde, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeleri olarak seçilmişlerdi. Hasan Soba ve Mahmut Yandık 2024 yerel seçimlerinde de yerlerini koruyarak ikinci kez Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildiler..

Hasan Soba bu ikinci meclis üyeliği döneminde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği ve Mahmut Yandık'ta Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirildiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilli Hasan Soba bugün Gebze Belediye Başkan yardımcı Mahmut Yandık'ı makamında ziyaret etti ve o anları sosyal medyadan "Teşkilatımızda uzun yıllar birlikte çalıştığımız kıymetli dava arkadaşımız, aynı zaman Gebze Belediyesi Başkan Yardımcımız Sn. Mahmut YANDIK’ı makamında ziyaret ederek Gebzemizle alakalı istişareler yaptık. Kendisine misafirperverliği ve muhabbeti için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Geçmişte olduğu gibi şimdi de her daim Gebzemiz için birlikte çalışmaya, en iyisi için çabalamaya devam ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.