GEBZE'DE GÖZLER RECEP KAYA'NIN 'YILDIZLAR KARMASI'INDAKİ DURAN VE ÖZTÜRK'TE

Siyaset 02.07.2024 - 18:48, Güncelleme: 02.07.2024 - 19:03
 

GEBZE'DE GÖZLER RECEP KAYA'NIN 'YILDIZLAR KARMASI'INDAKİ DURAN VE ÖZTÜRK'TE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen AK Parti Gebze ilçe kongresinde Recep Kaya başkan seçilirken kongreye sunduğu yönetim kurulu listesi ise "Ak Parti Gebze siyasetinin yıldızlar karması" olarak yorumlanmıştı..  Gebze İlçe Kongresi'nde Recep Kaya'nın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer almıştı; Nevzat Gülmen, Vahdettin Duran, Mehmet Başaran, Raif Öztürk, Emrullah Bilgin, Esra Göncü, Nurcan Kavran, Faruk Cihad Gevher, Fikri Ünver, Enes Yaylak, Musa Yıldız, Mehmet Gökhan Abanoz, Mustafa Ateş, Behzat Dege, Vedat Gülcan, Fuat Han, Mehmet Ceylan, Muhammet Bıyık, Mustafa Önal, Mustafa Enes Koçer, Bülent Töngel, Sevim Kömürcü, Selim Malkoç, Salih Aksu, Fazilet Eda Durak, Ergün Kahraman, Birnaz Sağlam, E. Merve Öztürk Alpdoğan ve Mücahit Emre Yazar.. Ak Parti Gebze siyasetinin yıldızlar karması listesinden bir kısmı 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için ve bir diğeer kısmı da 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Beelediye Başkan veya Meclsi üyesi aday adayı olmak için istifa ettiler. Recep Kaya istifa edenlerin yerine yedek yönetim listesinden katılan isimler ile yönetimini devam ettirdi. İşte o Ak Parti Gebze siyasetinin yıldızlar karması listesinden Vahdettin Duran ile Raif Öztürk ise genel ve yerel seçimlerde hiç bir yere aday adayı olmayarak yönetim kurulunda kalmayı tercih ettiler.. Ak Parti Gebze'nin Ekim 2024'de yapılması beklenen yeni kongresinde Recep Kaya'nın tekrar aday gösterilmesine yüksek ihtimal verilirken, Vahdettin Duran ile Raif Öztürk'ün ise nasıl bir karara varacakları ise şimdiden merak ediliyor.. "Gebze ilçe yönetim kurulunda yerlerini korurlar" diyenler olduğu gibi "Ak Parti Kocaeli il yönetim kuruluna girerler" diyenler de var..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen AK Parti Gebze ilçe kongresinde Recep Kaya başkan seçilirken kongreye sunduğu yönetim kurulu listesi ise "Ak Parti Gebze siyasetinin yıldızlar karması" olarak yorumlanmıştı..

 Gebze İlçe Kongresi'nde Recep Kaya'nın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer almıştı;
Nevzat Gülmen, Vahdettin Duran, Mehmet Başaran, Raif Öztürk, Emrullah Bilgin, Esra Göncü, Nurcan Kavran, Faruk Cihad Gevher, Fikri Ünver, Enes Yaylak, Musa Yıldız, Mehmet Gökhan Abanoz, Mustafa Ateş, Behzat Dege, Vedat Gülcan, Fuat Han, Mehmet Ceylan, Muhammet Bıyık, Mustafa Önal, Mustafa Enes Koçer, Bülent Töngel, Sevim Kömürcü, Selim Malkoç, Salih Aksu, Fazilet Eda Durak, Ergün Kahraman, Birnaz Sağlam, E. Merve Öztürk Alpdoğan ve Mücahit Emre Yazar..

Ak Parti Gebze siyasetinin yıldızlar karması listesinden bir kısmı 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için ve bir diğeer kısmı da 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gebze Beelediye Başkan veya Meclsi üyesi aday adayı olmak için istifa ettiler. Recep Kaya istifa edenlerin yerine yedek yönetim listesinden katılan isimler ile yönetimini devam ettirdi.

İşte o Ak Parti Gebze siyasetinin yıldızlar karması listesinden Vahdettin Duran ile Raif Öztürk ise genel ve yerel seçimlerde hiç bir yere aday adayı olmayarak yönetim kurulunda kalmayı tercih ettiler..

Ak Parti Gebze'nin Ekim 2024'de yapılması beklenen yeni kongresinde Recep Kaya'nın tekrar aday gösterilmesine yüksek ihtimal verilirken, Vahdettin Duran ile Raif Öztürk'ün ise nasıl bir karara varacakları ise şimdiden merak ediliyor..

"Gebze ilçe yönetim kurulunda yerlerini korurlar" diyenler olduğu gibi "Ak Parti Kocaeli il yönetim kuruluna girerler" diyenler de var..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.