AK PARTİ KOCAELİ'NİN MORALİNİ YİNE GEBZE YÜKSELTTİ

Siyaset 27.06.2024 - 22:35, Güncelleme: 27.06.2024 - 22:35
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN MORALİNİ YİNE GEBZE YÜKSELTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 105’inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı bu akşam Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.. Gebze Danışma meclisi toplantısına başta  Ak Parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Ekrem Görçeker, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, , Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediyesi Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız olmak üzere  Ak Parti Kocaeli ill ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katılım sağladı. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısına katılımın yüksek ve ilgi ile coşkunun da yüksek olması, 2023 seçimlerinde 1 milletvekili ve 2024 yerel seçimlerinde de 3 belediye başkanlığını kaybetmiş olan Ak Parti Kocaeli kurmaylarının morallerini yükseltti.. Toplantının açılış konuşmasını yapan  Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “.Bir seçim serüveni bitiyor hemen ardından yeni bir seçim serüveni başlıyor. 14 ve 28 Mayıs genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra 2024 yerel seçimlerinde de tekrardan burçlara bayrağımızı diktik. Teşkilatlarımız çok çalıştı. Gebze’de en yakın rakibimize iki kat fark atan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediliyorum. Şimdi en yakın seçim olan 2028 seçimlerini de en güçlü şekilde kazanacağ9ımıza inanıyoruz. Yeni dönemi ve yeni seçimleri, partimize kattığımız yeni üyelerimizle karşılayacağız” dedi.. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı diğer konuşmacıların yaptığı konuşmların tamamlanması ile nihayetlendi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 105’inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı bu akşam Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi..

Gebze Danışma meclisi toplantısına başta  Ak Parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Ekrem Görçeker, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, , Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediyesi Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız olmak üzere  Ak Parti Kocaeli ill ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katılım sağladı.

Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısına katılımın yüksek ve ilgi ile coşkunun da yüksek olması, 2023 seçimlerinde 1 milletvekili ve 2024 yerel seçimlerinde de 3 belediye başkanlığını kaybetmiş olan Ak Parti Kocaeli kurmaylarının morallerini yükseltti..

Toplantının açılış konuşmasını yapan  Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “.Bir seçim serüveni bitiyor hemen ardından yeni bir seçim serüveni başlıyor. 14 ve 28 Mayıs genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra 2024 yerel seçimlerinde de tekrardan burçlara bayrağımızı diktik. Teşkilatlarımız çok çalıştı. Gebze’de en yakın rakibimize iki kat fark atan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediliyorum. Şimdi en yakın seçim olan 2028 seçimlerini de en güçlü şekilde kazanacağ9ımıza inanıyoruz. Yeni dönemi ve yeni seçimleri, partimize kattığımız yeni üyelerimizle karşılayacağız” dedi..

Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı diğer konuşmacıların yaptığı konuşmların tamamlanması ile nihayetlendi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.