Kocaeli Barosu Gebze Temsilci belli oldu

Siyaset 24.10.2024 - 19:14, Güncelleme: 24.10.2024 - 19:14
 

Kocaeli Barosu Gebze Temsilci belli oldu

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Barosu Gebze Temsilciliği görevine İYİ Parti Gebze eski ilçe başkanı Av. Uğur Demir seçildi.. Av. Uğur Demir bu haberi sosyal medyadan şu ifadlerle duyurdu; "Kocaeli Barosu Başkan yardımcılarımızdan Av. Volkan Koçak ve Av. Onursal Çubuklu’nun katılımıyla gerçekleşen Temsilcilik seçiminde Kocaeli Barosu Gebze Temsilcisi olarak seçilmiş bulunmaktayım. Desteklerini esirgemeyen Baro Başkanımız Av. Caner Karakadılar ve Gebze’deki meslektaşlarıma teşekkür eder ayrıca görevi devraldığım meslektaşım Av. Şerafettin Kaya’ya emekleri için teşekkür ederim. Adalet mülkün temelidir şiarıyla mesleğimizi ifa ederken yargının üç sacayağından biri olan avukatlık mesleğini daha itibarlı hale getirmemiz gerektiği anlayışıyla, Baromuzla ve idari kurumlarla iş birliği içinde olarak; Gebze’mizdeki meslektaşlarımızın sorunlarını en aza indirmek, ilçemizdeki meslektaş birliğini tekrar sağlamak ve daha sağlıklı bir ortamda mesleğimizi icra edebilmek amacıyla çıktığımız bu yolda yeni dönemin Gebze’miz ve meslektaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Barosu Gebze Temsilciliği görevine İYİ Parti Gebze eski ilçe başkanı Av. Uğur Demir seçildi..

Av. Uğur Demir bu haberi sosyal medyadan şu ifadlerle duyurdu;
"Kocaeli Barosu Başkan yardımcılarımızdan Av. Volkan Koçak ve Av. Onursal Çubuklu’nun katılımıyla gerçekleşen Temsilcilik seçiminde Kocaeli Barosu Gebze Temsilcisi olarak seçilmiş bulunmaktayım. Desteklerini esirgemeyen Baro Başkanımız Av. Caner Karakadılar ve Gebze’deki meslektaşlarıma teşekkür eder ayrıca görevi devraldığım meslektaşım Av. Şerafettin Kaya’ya emekleri için teşekkür ederim.

Adalet mülkün temelidir şiarıyla mesleğimizi ifa ederken yargının üç sacayağından biri olan avukatlık mesleğini daha itibarlı hale getirmemiz gerektiği anlayışıyla, Baromuzla ve idari kurumlarla iş birliği içinde olarak; Gebze’mizdeki meslektaşlarımızın sorunlarını en aza indirmek, ilçemizdeki meslektaş birliğini tekrar sağlamak ve daha sağlıklı bir ortamda mesleğimizi icra edebilmek amacıyla çıktığımız bu yolda yeni dönemin Gebze’miz ve meslektaşlarımız için hayırlı olmasını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.