GEBZE SAĞLIK CAMİASININ ACI KAYBI

Yaşam 24.10.2024 - 14:16, Güncelleme: 24.10.2024 - 14:16
 

GEBZE SAĞLIK CAMİASININ ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlyas Bey Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr.İsa Turgay Önal vefat etti. Gebze Sultan Orhan mahallesi Aile Sağlık Merkezi hekimi  Dr.İsa Turgay Önal'ın vefat haberi, Gebze sağlık camiası içerisinde büyük bir üzüntü oluşturdu. Turgay Önal'ın cenazesi bugün Gebze İlyas Bey Aile Sağlığı Merkezinde önünde başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Sağlık müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu olmak üzere ilçe protokolü ve sağlık mesşlektaşları olmak üzere çok sayıda vataandaşaın katılımı ile yapılan cenaze töreni sonrasında toprağa defnedilmek üzere memlketi Sakarya'ya gönderildi.. Turgay Önal'ın cenazesi yarın Ögle Namazına Mütakiben Sakarya Mahsudıye köyunde defnedilecektir. Kocaeli haberi Gazetesi olarak Dr.İsa Turgay'a Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Gebze sağlık camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.   
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlyas Bey Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr.İsa Turgay Önal vefat etti.

Gebze Sultan Orhan mahallesi Aile Sağlık Merkezi hekimi  Dr.İsa Turgay Önal'ın vefat haberi, Gebze sağlık camiası içerisinde büyük bir üzüntü oluşturdu. Turgay Önal'ın cenazesi bugün Gebze İlyas Bey Aile Sağlığı Merkezinde önünde başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Sağlık müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu olmak üzere ilçe protokolü ve sağlık mesşlektaşları olmak üzere çok sayıda vataandaşaın katılımı ile yapılan cenaze töreni sonrasında toprağa defnedilmek üzere memlketi Sakarya'ya gönderildi..

Turgay Önal'ın cenazesi yarın Ögle Namazına Mütakiben Sakarya Mahsudıye köyunde defnedilecektir.

Kocaeli haberi Gazetesi olarak Dr.İsa Turgay'a Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Gebze sağlık camiasına sabır ve başsağlığı dileriz. 
Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.