Meteoroloji'den uyarı: Kar dalgası geliyor

Güncel 16.01.2024 - 11:38, Güncelleme: 16.01.2024 - 11:38
 

Meteoroloji'den uyarı: Kar dalgası geliyor

KKOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan güncel haritaya göre İstanbul’da Cuma günü kuvvetli yağış, pazar ve pazartesi günü ise kar yağışı görünüyor. Meteoroloji, ayrıca, ülke genelinde 25 kente bugün için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Meteoroloji'den yapılan açıklama göre, 21 ve 22 Ocak tarihlerinde İstanbul'a kar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu haritasını güncelledi. Meteoroloji'nin güncellediği haritaya göre, İstanbul'a kar yağışı bekleniyor. MGM verilerinde, İstanbul’da Cuma günü kuvvetli yağış, pazar ve pazartesi günü ise kar yağışı görünüyor. İstanbul'da hava sıcaklığı saat 11.00 itibarıyla parçalı ve çok bulutlu 11 derece, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağış görünüyor. Güncellenen haritaya göre, ülke genelinde 25 kente bugün için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.  Uyarı yapılan kentler şöyle sıralandı: Adana, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Giresun, Hatay, Mersin, İzmir, Kastamonu, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Karabük, Osmaniye.
KKOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan güncel haritaya göre İstanbul’da Cuma günü kuvvetli yağış, pazar ve pazartesi günü ise kar yağışı görünüyor. Meteoroloji, ayrıca, ülke genelinde 25 kente bugün için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı.

Meteoroloji'den yapılan açıklama göre, 21 ve 22 Ocak tarihlerinde İstanbul'a kar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu haritasını güncelledi.

Meteoroloji'nin güncellediği haritaya göre, İstanbul'a kar yağışı bekleniyor.

MGM verilerinde, İstanbul’da Cuma günü kuvvetli yağış, pazar ve pazartesi günü ise kar yağışı görünüyor. İstanbul'da hava sıcaklığı saat 11.00 itibarıyla parçalı ve çok bulutlu 11 derece, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağış görünüyor.

Güncellenen haritaya göre, ülke genelinde 25 kente bugün için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı.  Uyarı yapılan kentler şöyle sıralandı: Adana, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Giresun, Hatay, Mersin, İzmir, Kastamonu, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Karabük, Osmaniye.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.