AK PARTİ GEBZE GENÇLERİ DAĞ KAMPINA GÖTÜRDÜ

Siyaset 22.01.2023 - 03:47, Güncelleme: 22.01.2023 - 03:47
 

AK PARTİ GEBZE GENÇLERİ DAĞ KAMPINA GÖTÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze  İlçe gençlik Kolları Teşkilatı, 2023 genel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençleri, Başiskel ilçesinde kurulu bulunan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olan Aytepe Diriliş Kampına götürdü.. Ak Parti Gebze  İlçe başkanı Recep Kaya'nın da katılım sağlayarak gençlere yönelik bir konuşma yaptığı bu etkinliği gençlik Kolları başkanı Enes Altuntaş sosyal medyadan "Bu Dağlar Bizim, Bu Sokaklar Bizim, Bu GENÇLİK Bizim. İlçe Başkanımız Recep KAYA ile Yeni Seçmen Aytepe Diriliş Kampına katılım sağladık." ve "Bir şarkısın sen, Ömür boyu sürecek, Recep Tayyip ERDOĞAN. Buyrun " İlk Defa Oy Kullanacak Genç Kardeşlerim" mesajları ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze  İlçe gençlik Kolları Teşkilatı, 2023 genel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençleri, Başiskel ilçesinde kurulu bulunan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olan Aytepe Diriliş Kampına götürdü..

Ak Parti Gebze  İlçe başkanı Recep Kaya'nın da katılım sağlayarak gençlere yönelik bir konuşma yaptığı bu etkinliği gençlik Kolları başkanı Enes Altuntaş sosyal medyadan "Bu Dağlar Bizim, Bu Sokaklar Bizim, Bu GENÇLİK Bizim. İlçe Başkanımız Recep KAYA ile Yeni Seçmen Aytepe Diriliş Kampına katılım sağladık." ve "Bir şarkısın sen, Ömür boyu sürecek, Recep Tayyip ERDOĞAN. Buyrun " İlk Defa Oy Kullanacak Genç Kardeşlerim" mesajları ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.